02-16-2008
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Mantarlı Tavuk Sote
Mantarlı Tavuk Sote
Hazırlama süresi: 15 DAKİKA
Pişirme süresi: 30 - 35 DAKİKA
4 kişilik 534 Kalori
MALZEMELER
1/2 kilogram kuşbaşı tavuk butu
300 gram mantar
1/2 limonun suyu
1 orta boy soğan
1 adet etli kırmızı biber
2 çorba kaşığı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Yayvan bir tencerede piyaz doğranmış soğanları hafifçe sarartın Tavuğu ilave edip karıştırarak, pişirmeye devam edin
Mantarları yıkayıp dörde bölün Üzerlerine; kararmaması için limon suyunu gezdirin
Kırmızı biberi iri şekilde doğrayın Mantarları ve kırmızı biberi pişmekte olan tavuğa katın Tuzu, karabiberi, kekiği ilave edip, 30 dakika kadar pişirin
Afiyet Olsun
|
|
|