02-13-2008
|
|
|
fbligirl
|
Sınıfta kalanlar bunu yapsın :D
İstanbul'da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş:
- Baba, meraba Ben Lale   
- Ooooo Güzel kızım benim N'abersin bakalım?  
- Hiç sorma babacığım Hiç keyfim yok valla  
- Hayırdır? Bi sorun mu var?  
Kız ağlamaya başlar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir:
- N'ooldu kızım? Anlatsana  
- Murat evi terketti Boşanmak istiyormuş  
- Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?  
- Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı ya Ben onunla evlendim
- İyi halt ettin, zilli Neyse, artık yapacak bi şey yok Versin mahkemeye, hemen boşanın  
- Boşanalim ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı internetten herkese yollayacakmış   
- Püüh Rezil  Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?
- Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim böyle bir puştluk yapacağını
- Peki Olan olmuş artık Yarın havale ederim parayı  Öğleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları  
- Sağol baba Eeee Şey  Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var  
Adam artık iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:
- Kürtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o çocuktan sen?  
- Aslında ondan değil  Zenci bi çocuk vardı  Zaten o yüzden ayrılıyoruz ya   
Adam bayılmak üzeredir Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artık inleyerek konuşmaktadır:
- Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar çevirmişsin Allahım Nedir bu başımıza gelenler  Okulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını  
- İstersen hemen dönebilirim babacığım Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü  
Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir:
- Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli?  Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıya adım attırmıycam sana İlk isteyenle de evlendiricem   
- O iş zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artık evlenmeden önce eşler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar  Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben  
- Allahım, çıldıracağım  Bir de cinsel hastalıklar haaa    Kesin o zencidendir  
- Çok pis arkadaşları vardi Bilmem artık hangisinden kapmışımdir  
"Gümmm!" diye bir ses duyulur Adam kisa bir süre için kendinden geçmis ve arkaya devrilmistir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır
- Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecek Adresini ver bakiyim  
- Mahmutpaşa Karakolu'ndayım  Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında  
- Karakol mu?  Bi de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın?   
- Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim Araba kiralayıp dolaşmaya çıktım O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanına girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım  
Adam artık iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuştur Telefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmaya başlar :
- Babacığım Sakın üzülme Bütün bunlar bir şakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım  
Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır :
- Canın sağolsun be güzelim, boşveeerrr Okul da neymiş? Hiç mühim değil, tatlıcanın sağolsun senin güzel kızım beniim!
|
|
|
|