02-11-2008
|
|
gülgüzeli
|
Sevgiliye Sitemimdir
Bu tek taraflı davanın yargıcı sen, savcısı da sen ol Üç düğmeli darağacı elbisesini dikme gerek yok Al senin olsun vücudum Hayatının tüm öfkelerini benim bedenimden al Hayata yenik başlamanın tek sorumlusu olarak gördüğin sevdamı yık, yıkabildiğin kadar Ve mutlu olacaksan, şu canımı al diyeceğim ama bu canı sen vermedin ki sen alasın !
Tek bir kelime etmeden vur boynumu Acıma, merhamet etme Bir nefes kadar değerli bildiğin bu yüreği en kötü haliyle bil Güya ömrünü mahveden tek kişi olarak gösterdiğin bana tüm günahlarını en güzel hediyen olarak bırak Hayatında biriktirdiğin öfkelerin hesabını benden kes sevgili Mahşere kalmasın hesabın Yenik başladığın hayatın tek hatası olarak beni göster Hançeri al, gözlerime sun Giderken son hediyen olsun kanlı hançerin Vur hadi, vurabildiğin kadar 
Ölümü kuşan hadi Kır zincirlerini Musalla taşım hazır Yeter ki ölüm senin ellerinden gelsin Gözlerin, göğsüme saplanan son kurşunum olsun Yüreğim, diz çökmüş dizlerin dibine Çökmüşken kır, kırabildiğin kadar Haklısın, sana hayatı zehir ettim değil mi ? Hayatındaki onca acıyı, onca günahı ben vermişcesine sadece yüreğimi öldür Yirmi küsur senenin son bikaç ayına tanıklık eden bu kadını ömrünün hatası olarak addet Sonuna kadar vur emi Bir daha doğrulamayım sevgili Unutmadan, kötüler çok yaşamaz sevgili Güya ben senin yüreğinde en kötüyüm Merak etme o zaman; yakındır ölümüm Sevinebilirsin artık Zaferini kutlayabilirsin Lakin tek üzüntüm var sana dair; ben gidince hayatındaki tüm hatalari yükleyebileceğin yüreği bir daha bulamayacaksın ne yazik ki Ben ona üzülürüm sevgili 
Hakkın varsa eğer hesabın mahşere kalsın sevgili Yok kalmasın diyorsan; bana gelen yolu ve yüreğimin adresini biliyorsun Öfkelerini beline kuşanıp çık karşıma Doğrulttuğun namluya yüreğimi usulca sürmezsem namertim sevgili !