Yalnız Mesajı Göster

Son bu gece!YaşLara/Acıya/Sana oLan Aşka/Sana!

Eski 02-11-2008   #1
gülgüzeli

Son bu gece!YaşLara/Acıya/Sana oLan Aşka/Sana!

Bir tahteravalli Aşk sankiAcıyı yaşayan olmalı yerde çünkü daha ağır yüreği bedendeAma ben havada asılı kaldım acılıyken, ağırken öyleceDüşemiyorum bile

Ben bir tek harfine ne düşler adamıştım,oysa şimdi cümleler boyudur uzaklığım sana

Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım

Boynumun büküklüğü sana değil,yitirdiğim ve asla geri alamayacağım heveslerimedirPayıma düşürdüğün sadece hıçkırıklar dolusu gecelerdir

Ama yine de asıl yanmışlığım;
seni çok geç tanıyan kalbimedir

İşte yaşadıklarımı bulduğum andır satırlarda!

Gömeceğim bu gece ona dair acıları sabaha kadar okuyacağım tüm satırlara

Söz! Söz! Söz!

Gece!!!
Siyah…
Özlem yüreğimde
Laciverdimi boyadım
Sen dolu
Pırıltılı renklere
Düşler yarattım
Gecenin siyah hayallerine

Bu gece şimdiye kadar ki ömrümdeki ennnn Kara Gece!

Bu geceden sonra değil gündüzlerm, gecelerim bile aydınlık olacak Rabbiminde izniyleSöz sana Hayat!

Yokluğun vurdu zayıflığımın ortasındayken ben,
Yediremedim gururumadudaklarda sus kaldım
Yağmurlar yağdırdım gittiğin şehre,
Sen olmayıncagözlerde yaş kaldım

Ben bir köşede boğazımda düğümlerle kalmıştımKelimeler boğazıma takıldı

Her ayrılık sonrası yaşanışlar sanırım bunlarKalanlar gidenlerHaksız sebeplerin ardına saklanıp da ama ben haklıydım diyenler,Haklı olupda haklı olduğu halde terkedilenlerHep böyle kalıyor sanırım

Sus
Şifa yüreklereKızmayın bu gece son damlalarımı döküyorum artık ona!Bundan sonra acıyı ıslak değil kuru yaşamak var!

Yine yalnızca karanlıklarla hemdem olasım var

Gün ışığında kapalı gözlerle; huzurlu uykulara uyuyasım, kabussuz uykularda nefes alasım, acısız gecelere uyanasım, bu pişmalığı gömesim, yakasım, kaybedesim var!

Yaş değil kan dökülüyor gözümdenAma haksızım biliyorumÇünkü emanet bir cana hıyanet ediyorum!Rabbim affeylesin, geçicek biliyorumÜzülme sen ne olurSindire sindire yaşayayım acımı böylesi daha doğru olurSindire sindire tüketmezsem bu acıyı, bi gün aniden görürsem karşımda Onu yada ona dair birşeyi işte ozaman mutluysam bile herşey alt üst olurGeçicek evet ge-çi-cek! Yok ötesi! Ama sindire sindire tüketmek, O'na dair bir tek kırıntıyı bile içimde bırakmamak en iyisi

Gitmeler en masum yürek sahibinden bile olsa haindir bilirim

Bunu gidişimden sonra farkedeceğimi bilseydim gidermiydim?

Nasip

neden giderler ki
illa birileri gidiyo ve geride kalan acısıyla başbaşa kalıyo
hele ki geri dönülmez gidişler

Saçma bir sebebim vardı evet! Ardımdan defalarca gitmez olaydım dediğim!

Ama kalanın acısından daha büyük acım! Pişmanlığım var birde yetmezmiş gibi!

Ama giderken birkere bile "Gitme!" demedi!

İyi bilinHer gidiş giden için her gün yeni bir acıya kapı açıyor ve Terkedişler kalanı değil gideni vuruyor!

Geri dönülmez gidişlerde, döndüğün gidişlerden daha çok yaralamıyor! Döndüğünde kalbi Taş kesilen bir sevdiğin oluyor! Yalvarıyorsun ne olur bir şans daha diye ama nafile!

Gururu, seviyorsa bile yer gök kadar Aşkından büyük oluyor!

Belkide sadece benim yaşadıklarım bunlar!Genelleme yaptıysam eğer acımın büyüklüğünden her terkedişi haksız kılmak içindir!

Hatalıyım, pişmanım! Bedelini ödemiş olduğumu sanıyorum ama bunu körolası acı dinlemiyor!

Aşk beraber yürümektir ve iki kişi yaşanırsa güzeldir

Aşk yalnızken acı verirTek başınaysan yürümeye çalıştıkca düşmektir!

alıntı