Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisin

Eski 02-11-2008   #14
bukettt

Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisin

Alıntı:
alper1482 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben su anda türbanı siyasi bir alet olarak görmüyorum tam aksine türbanı sanki siyasi bir aletmiş zannedenleri haklı bulmuyorumBi örnek vermek istiyorum su anda türbana en basta karşı çıkanlardan biri CHP peki bu adamlar seçimden önce türban dağıttılar bu siyasi alet olarak kullanmak değilmi? Ayrıca türban şu anda siyasi bir alet olarak kullanılmıyor bu olay işine gelmeyen kişiler bu sayede haklı çıkmaya çalısıyolar!Üniversitede türban kullanan kişilerin olması size ne zarar verecek anlamıs değilim
Bakın ben türban yasagının kalkmasına karsı olan bir insan değilimAnlatmak isteidğim şuan için ertelenebilcek bir sorunmMalesef siz ve sizin gibiler asıl sorunu görmeyip önünüze atılan yemi yutuyorsunuzKesinlikle siyasi oyun buuuuNe kapalı insan nede acık insan o siyasetciler kadar soun cıkarmıyorTürban bana batmıyor allaha çok şükür inanan bir insanımAma nerde kalmış sizin millyetciliğiniz ülke sevgnizki çıkarlrınızı devletin çıakrkrndan önde tutuyorsunuziki gün önce şehitlerimiiz diye milyonlarca kişinin katıldıgı mitingleri unutup kişisel sornlarınıza keentleniyorsunuzO hükümet üstüsendne gelemiyor asıl sorunun ve halkın dikkatini halk için önmli diğer bir konuya yönltiyor ve onu başarp iyi iktidar numarası yapıorBen o antkabirde ataya dine inanan insnaları şikayet edecek kadar uç noktada düşünen iyada türban namstr diyen bir insan değilimAma siz bu yemi yutarsanız ne namus kalacak ne özgürlük nede diğerleriiiTRürban siyesi bi oyn suan içinve ben bu yasağa suan karsıyımVe eğğer sunuda söyleyim bu iktidar bu zihniyetle davm ettiği sürece evet laiklikte gidecek

Alıntı Yaparak Cevapla