Konu
:
Ağlar Mısın Yoksa Güler Misin
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisin
02-11-2008
#
14
bukettt
Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisin
Alıntı:
alper1482
tafarından gönderildi
Ben su anda türbanı siyasi bir alet olarak görmüyorum tam aksine türbanı sanki siyasi bir aletmiş zannedenleri haklı bulmuyorum
Bi örnek vermek istiyorum su anda türbana en basta karşı çıkanlardan biri CHP peki bu adamlar seçimden önce türban dağıttılar bu siyasi alet olarak kullanmak değilmi? Ayrıca türban şu anda siyasi bir alet olarak kullanılmıyor bu olay işine gelmeyen kişiler bu sayede haklı çıkmaya çalısıyolar!Üniversitede türban kullanan kişilerin olması size ne zarar verecek anlamıs değilim
Bakın ben türban yasagının kalkmasına karsı olan bir insan değilim
Anlatmak isteidğim şuan için ertelenebilcek bir sorun
mMalesef siz ve sizin gibiler asıl sorunu görmeyip önünüze atılan yemi yutuyorsunuz
Kesinlikle siyasi oyun buuuu
Ne kapalı insan nede acık insan o siyasetciler kadar soun cıkarmıyor
Türban bana batmıyor allaha çok şükür inanan bir insanım
Ama nerde kalmış sizin millyetciliğiniz ülke sevgnizki çıkarlrınızı devletin çıakrkrndan önde tutuyorsunuz
iki gün önce şehitlerimiiz diye milyonlarca kişinin katıldıgı mitingleri unutup kişisel sornlarınıza keentleniyorsunuz
O hükümet üstüsendne gelemiyor asıl sorunun ve halkın dikkatini halk için önmli diğer bir konuya yönltiyor ve onu başarp iyi iktidar numarası yapıor
Ben o antkabirde ataya dine inanan insnaları şikayet edecek kadar uç noktada düşünen iyada türban namstr diyen bir insan değilim
Ama siz bu yemi yutarsanız ne namus kalacak ne özgürlük nede diğerleriii
TRürban siyesi bi oyn suan için
ve ben bu yasağa suan karsıyım
Ve eğğer sunuda söyleyim bu iktidar bu zihniyetle davm ettiği sürece evet laiklikte gidecek
bukettt