Yalnız Mesajı Göster

Eski 11-19-2006   #36
bluemoonlight

S€l@ml@R OlSuN S@N@ KoC@ $€h!R

Selamlar olsun sana koca şehir,selamlar olsun…
Hatırlar mısın?Bu şehirde,sende kaybettim bütün umutlarımı,sende kaybettim sevdiğimi…Ve sende buldum mutluluğu,acıyı,hüznüHatırlar mısın?
Ve yıllar önce sende yitirdim güzel gözlü yarimi,her şeyimiAcımadan gözümün yaşına bakmadan almıştın onu bendenDinlemedin,duymadın yalvarışlarımı,çığlıklarımıGecene gömdün onu,bir sır gibi tuttun onu koynunda…Vermedin,göstermedin sevdiğimi banaHatırlar mısın?Sende gülüp,sende ağlamıştık ve sende kaybolmuştukHatırlar mısın?

DinlemedinDuymadınAldın,aldın onu benden!Aciz bıraktın beni,gözü yaşlı,yüreği yaşlı bıraktınAldın onu benden aldın…Düşünmeden kara kaplı ellerinle çekip aldın onu,bilmiyordum alanın sen olduğunuGöremedim maskenin altındaki yüzünüGöremedimDur diyemedim sana,dur diyemedim!Çaresiz bıraktın beni çaresizHatırlıyor musun,güneşimi almıştın bendenKaranlığa mahkum etmiştin beni,hatırlıyor musun?

Kavuşmamıza çeyrek vardı ve sen bir su gibi içtin,içine çektin onu sigara içer gibi!Aldın onu bendenSakladın gelecek yarınlarımı,sevgimi,sevdiğimi!Anlamadın ki sen bizim acı dolu sevgimizi,hayatımızı…Bir okyanusta sen açtın kavuşmaya çeyrek kalaHatırlar mısın,duydun mu,önümüze yollar çıksa da,engeller olsa da önümüzde,okyanuslar,dağlar,denizler bitirmeye çalışsa da sevgimizi;dağ,deniz,okyanus,engel,yol dinlemeyecektik!Çeyrek kalsa da kavuşmamıza pes etmeyeceğizYılamayacağız…Yitirmeyeceğiz sevgimizi ne olursa olsun diye söz vermiştik birbirimize…Veve bu koca şehir şahidimiz olsun demiştikHatırlıyor musun?Şimdi çek okyanusu önümden,kaldır geceni parlak geleceğimizdenDelice,çılgınca sarılalım,kavuşalım birbirimizeBiz de kaybolalım hain gecenin koynunda!Şahidimiz ol tekrar mutlu geçireceğimiz günlere,sarılmalara,öpmelere,gülmelereKavuş up ayrılmalara…Sen de ağla bizim gibi,çılgınca dök gözyaşlarını…Bir bulut ol yağ sevdamıza…Şimdi hatırla,Kavuştuğumuz günü…

Gözyaşlarını;çılgınca sarılışımızda,kavuşmamızda dökmüştün…Usul usul yağmıştın sevdamızın üstüne!Okşar gibi,sever gibi!Hatırlıyor musun,isyan ettiğim günleri,yağmurunda sırılsıklam olduğum günleriSeni bir sırdaş olarak seçmiştim gecenin karanlığında fakat;senmişsin sevdamın katili,senmişsin kalbimin,sevdiğimin hırsızı…Hatırlıyor musun,gözyaşının altında çekip gittiğimizi!Almıştın onu benden ve gecene saklamıştınŞimdi her şeyimi alıyorum ve gidiyorum bilinmezliğe………

Gecende kaybolduk,gecende bulduk kendimiziŞimdi gidiyoruz,elveda sevgi yağmurlarında yıkandığımız koca şehir ELVEDA…

>>ßlu€mooNl!ght>>

Alıntı Yaparak Cevapla