Yalnız Mesajı Göster

Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???

Eski 02-07-2008   #1
Gözyaşı
icon111

Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???

Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Senin sevdiğin herşeyi seviyorumMelek yüzlüm,şirinem seni sevmeme izin verdiğin için sana çok teşekkür ediyorumİlk defa gecelerim zor geçiyor artıkSenle yatıp senle kalkmak ve nefesini nefesimde hissetmek istiyorumEllerini elimde,dudaklarını dudaklarımda,gözlerini gözlerimde,izin ver hissetmeme sevdiğim
Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Sen üzüldüğün zaman bitiyorum çöküyorumÇaresizce ağlamak ve haykırmak geliyor işte ozaman içimdenNasıl bir duygu bu yarabbim
Hiç ayrılmadan saatlerce bakışmak ve konuşmak istiyorum senleKarşılıklı simit ve ince belli bardakta çay içip sohbet etmekGelecekten konuşup planlar yapmak,geçmişteki anılara kahkaha atmak istiyorumHep senle olmak istiyorum
Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Geç buldum erken kaybetmeden ölene kadar sevmek istiyorumSahilde gün batımını sarılıp beraber izleyip,kulağına aşkımı anlatmak istiyorumSonra ellerimin arasına yüzünü alıp öylece bakıp bakıp ağlamak istiyorumSeni düşündükçe ağlamaklı oluyorum şimdi Çünki sana kavuşamadan ayrılmakdan korkuyorum
Çünki sana kavuşamadan ayrılmakdan korkuyorum bebeğim
Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Senle beraber uyanıp kahvaltı hazırlamak,alışverişe çıkıp kızımıza ve sana mor balonlar almak,çocuklar gibi oynamak ve size bakıp bakıp allaha yalvarmak istiyorumBizleri ayırma diyeBu arada kızımızın adı sevgi olacaktı değilmi
Bu günleri hatırlayıp gülmek istiyorumSeni çocuklar gibi şımartmak istiyorumKim ne derse desin Seni herkesten çok seviyorum
Benimle evlenirmisin şimdiNe dersin,bu kısa hayatı seni delice seven ve her istediğini yapmaya hazır olan biri ile paylaşmak istermisinEvet diyeceğin günü iple çekiyorum bebeğim