Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Okulda Mescit !!

Eski 02-01-2008   #6
punisher

Cevap : Okulda Mescit !!

Ben kendimden bir örnek vereyim;

Askerlik yaptıgım gemi 1964 yapımı bir Alman mayın gemisi idi Bu gemide savaşa gitsin veya gitmesin din adamı için ayrılmış (Papaz) bir özel kamara vardı Bu gemi Türkiyeye hibe olarak Alman hükümeti tarafından verildi ve kamara komodor kamarası (Tüm gemi filosunun komutanının savaş sırasında kalması için kullanılan kamara) haline çevrildi Ne bir imam kamarası nede bir mescit açıldı Hepsinden enteresan tarafıda gemideki tek kuran-ı kerimin 28 mt lik gemi direginin tepesinde balmumu içine gömülü olması idi :)) bunu bana gemi subaylarından biri söylemişti bende ona neden oraya kadar yordunuz kendinizi dedim :)) neden saklanılıyorki neden korkuluyorki ? Atalarımız Allah Allah nidalarıyla savaşmadımı Gemide kıldığımız namaz okuduğumuz kuran-ı kerim yüzünden neredeyse terorist ve ilticacı damgası yiyorduk Çok şaşırılcak bir olay Memleketimizin neredeyse %90 ı müslüman dememize ragmen %10 luk bir kesim müslümanlığımızı yaşamamıza engel olacak hatta çamurlar atıp bizi dinimizden uzaklaştıracak ne uğraşlar içindeler

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla