Konu
:
Ünlülere Forumsinsi yi Sorduk
Yalnız Mesajı Göster
01-30-2008
#
1
mate
İBRAHIM TATLISES
Urfa’da forumsinsi vardı da biz mi üye olmadık
Tüm forumcuları çok seviyorum
gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum
REHA MUHTAR
Burdan bütün forumsinsi üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar forumsinsi her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız
Anayasa Mahkemesi Başkanı
forumsinsi üyelerine saygıyla duyurulur
!
forumsinsi de Müdürler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir
!
forumsinsi de Müdür olacak kişiforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır
!
Banu Alkan
Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir
Bu muhtesem sarkilarimla forumsinsiye renk katacagim, ayol iyiki varsin forumsinsi
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz forumsinsinin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu
EMRAH
Bak Gülcan burasi forumsinsi artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan) forumsinsi var artik bize sahip cikacaklar
AJDAR
Cikata Muz, muz
Ben bu forumsinsi forumuna MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz
Erman Hoca
Artik bende bundan sonra forumsinsi de spor bölümlerinde yayin yapacagim
Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis
Saadettin Teksoy
Ben Saadettin Teksoy Bundan sonra bende sizlerleyim forumsinsi de sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakin forumsinsi den ayrilmayin
mate