hayko26
|
Cevap : mechule mektuplar
Söz Veriyorum Bende Kalacaksın 
Belki anlamıyorsun ama dünyana bu denli girdimse sen izin verdin ve ben seni bulduğumda yüreğim bomboştu, yalnızdım, sevgisizdim Yaşamın tüm benliğinde hayatı sürüp giderken seni buldum Seni sevdim Biliyorum kızıyorsun bana, bu kadar sardığım için seni Ama yapabileceğim hiçbirşey yok çünkü seviyorum seni deli bir okyanus dalgası gibi Şimdi gidiyorsun içimi şimdiden acabalar sardı  Senin sevgi dolu gözlerini görebilsem nasıl rahatlayacağım, ama olmayacaksın Ben ne yapacağım sensiz buralarda Ben senle hiç bilmediğim bir zamanın, hiç yaşamadığım bir saatinde buldum kendimi Hiç yaşamamıştım ki Kalplerimizin tik takları birleşti ilk defa zannediyorum Bir yıldız gibi doğdun dünyama yüreğime, aklıma,tenime Artık geceleri yıldızlara bakarak gelirken bir başıma, başım yukarıda gülerek göz kırpıyorum zaman, zaman biliyor ve hhissediyorum ki sende bana gülümsüyorsun o an Seni çok seviyorum aşkım Seviyorum dediğim ilk günden beri bendesin ve son günüme kadar bende kalacaksın Söz veriyorum  Vakit, gecenin sonsuz karanlığına bürünmüş Binbir sıkıntı sarmış benliğimi Bir yudum su diye inleyen hasta gibi muhtacım seninle konuşmaya Nerdesin? Uyur musun şimdi? Arasam, bir sıcacık merhabana ihtiyacım var desem ; ne dersin? Kızar mısın düşüncesini aklımdan geçirmek istemiyorum Çünkü dostumsun diye biliyorum Elbette arayacaksın, dediğini duyar gibi oluyorum
İçimi acabalar sardığında senin sevgi dolu gözlerini görebilsem nasıl rahatlayacağım, ama yoksun Varlığınla beni nasıl sarıyorsun, bir bilsen Maddeden ötesin Hani pamuk şekeri vardır, yediğin an tadı damaklarına yayılır ama anında yok olur Sen sakın yok olma, sevgi tadında yaşa Beni ben yapan her ne varsa, sende de bunları gördüğüm için mi bu kadar bendesin? Bence sen, varlığındaki değerlerle sensin, bence sen ruhuma
uzattığın kementle varsın Acımdasın, sevincimde, gözyaşımda, uzanan elimin sıcaklığındasın Uzaktayken nasıl yanımda olabiliyorsun? Mutluluktan uçacakken seni aramak ve sevincimi paylaşmak istiyorum Acımda ben seni arayamıyorum, yalnızlığın kalın kabuğuna çekilmek ve
unutmak istiyorum dünyayı, insanları Ama sen  Sen bırakmıyorsun O derin dehlizde karanlıklar içinde bir ışık var, o ışığa doğru bilinmez bir neden çekiyor beni Gözyaşlarım çiçek oluyor yüzümde ışıkla
Ve ellerimde çiçeklerle çıktığımda karşımda seni buluyorum Kimsin sen?
Bu sana yazacgim ilk ve son mektup ne öncesi nede sonrasi olacak… tipki ya$atmadigin 'sevdamiz' gibi beyaz bir sayfada anlatmaya cali$acagim yüregimden gecenleri ve daha sonra bir kitabin sayfalari arasinda yillanmaya birakacagim icimde büyüttügüm seni…
Alinyazimiza kar$i konulmazmi$ ne yazildiysa onu ya$amak zorundayiz
Soguk bir mayis ak$ami bizim yazimizin ba$langiciydi… usulca giriverdin, sakin ve sessiz dünyama… Yeni bir ba$langic, yeni bir umut oldun senelerdir yalnız kalmi$ ruhuma 
O gün ya$antima serpmeye cali$tigin sevgi kirintilarini, avuclarimda toplayip, yüregime yerle$tirmek istedim  izin vermedin… Sadece bekle dedin, bekledim… Ama sevgili sen ne istedigini hicbir zaman bilemedin
$imdi soruyorum sana, sen a$k nedir bilirmisin? Yasaklar, kisitlamalar olmadan, yüregini zamana esir etmeden, icinden geldigi gibi, cikarsizca, umarsizca bir insani sevebilirmisin??  
Gecenin bir vakti, yüzüne vuran ay i$iginin gölgesinde, ula$ilmazlar icinde sevdigin bir insana ula$abilmeyi hayal edebilir misin?
Kan ter icinde, sevdiginin adini sayiklayarak uyanabilir misin? Durmak bilmeyen zaman icinde, gecmek bilmeyen saat tik taklarina umudunu baglayabilirmisin?
Peki ya! onun yoklugu yumruk misali bogazina cökmü$ken, yorganini gözya$larina kalkan yapip, sesini kimseler duymasin diye, icin icin döktügün her bir damlayi yüregine akitabilir misin?
Derler ki
Bir kadini aglatmak cok zor degildir aslinda  ama kadini yürekten aglatmak zordur eger bir kadin yürekten agliyorsa, aglatan onun yüregine ula$mi$ demektir 
Gidene aglamaz kadin! Gidenin giderken koparttigi yerdir onu aglatan, orada biraktigi yaradir 
i$te sevgili, sayende ben bunlarin hepini ya$adim… $imdi ise gidi$ine degil yüregimde actigin ince yaraya agliyorum 
Sen  aniden cikip gelen  izinsizce ya$amima girip, ümitler vaat eden, sorumsuzca umarsizca yüregime sevgi tohumlari serpen, sonra ye$ermesine izin vermeden, acimasizca, onursuzca, hoyratca cigneyip yok eden 
Bir zamanlar avuclarimda isitmak istedigim zalim yüregini artik serbest birakiyorum inan bana artik bende seni istemiyorum 
Söyle  ! $imdi mutlu musun ?
istedigin bir degil bin cicekse 
Artik özgürsün 
Yolun acik olsun  
c rn