Yalnız Mesajı Göster

Cevap : mechule mektuplar

Eski 01-29-2008   #41
hayko26

Cevap : mechule mektuplar

Yalnızlık yine vurdu bedenime Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum, etrafımda okadar kişi varken Kimse sesimi duymuyo sanki, ben çığlık çığlığa
Sesin kulağımda çınlarGözlerin gözlerimdeEllerin kalbimde ve bir sevgililer gününde beraberce Hepsi hayalden ibaret işteHayaller içinde yaşıyorum,biliyorum Olmayacak bunların hiçbiri,anlıyorum Kalbimiz birleşmeyecek hiçbir zaman,hissediyorum

Sensizliğe and içtim Ömür boyu yalnız geçirmeye mahkumum Kaçış yok,kazma kürek yok,elvedalar yok
Bir telefon sesiyle hayat var Zır zır öten bir ses işte Özlem kokan sabahlarBitmek bilmeyen gecelerSensizlik kokan hayaller

Güzel satırlar ayarlamıştım sana dair Çünkü sen, güzellikleri hakeden tek insansın! Ama veremiyorum işte sana Sana özlemden başka bişey veremiyorum Güzel sözler veremiyorum Beynimde besleyip büyüttüğüm tümceler uzakta Sen uzakta

14'e 1 kala ben yine yalnız Sesini,kokunu işitmeden bir gün daha Sensiz geçen bir gece daha

Özlediğim şimdi çok uzaklarda 14'e 1 kala özlem kokan yarınlara bir merhaba daha