Yalnız Mesajı Göster

Cevap : mechule mektuplar

Eski 01-29-2008   #31
hayko26

Cevap : mechule mektuplar

Karanfil kokusu bir yaln?zl?k

Ellerimde b?rakt???n ac? damlalar?n?n fas?l muhabbetlerinde içimi olabildi?ince döküyorum i?te Kah?r dolu bu ak?am yine mezelerim ?çtikçe nas?lda dal?yorsun derinime Dün gecemi, son hecemi, yar?n ki hücrelerini hayat?n, hepsini al?p da gittin ya

Hani sildin ya beni

Helal olsun!

Belki dedim içimi da??t?r?m, biraz da muhabbet hâs?l olur diye aram?zda Yine beni terk etti?in yere gittim
Sen yoktun

Yapayaln?z bir sahil, birkaç yaln?z insan ve içlerinde en yaln?z? da ben Dinlersin diye sessiz ç??l?klar att?m Ben ç??l?k att?m sen kahkaha yuhalad?n saatlerime Alay vard? her zerresinde gölgelerinin Susmak hiç de i?ten de?ildi o an Ben biliyorum zaten Sen zaman? doldurma çabas? içerisindeyken, ben daha zamana yakalanamam??t?m bile

Dedi?in gibi zaten ‘’ hiç de zaman? de?il ?imdi En iyisi sen git’’ Cennetin ve cehennemin beklemesin beni Senin can?n? alacak melek bile u?ramas?n bana Bensiz ya?ayabilirdin Öyle demi?tin

??te ?imdi en dokunulur an?nda, sana bensiz kolay gelsin

A?ka bahane ar?yordun buldun da gittin Umurumda da de?ildin asl?nda Sadece gururuma dokundu Çok sol yan?mdan geldin Çok ?eyler devirdin içimde Çok yaln?zl?klara ittin

Oysa sen mahremiyetimin en derinindeydin Ya?ad???m?z hiçbir ?eyi senin dedi?in kadar çabuk yok edemedim Sab?r diyemedim kendime örne?in Susmak daha çok inand?rd? beni dü?lerimin ölümüne Her dü?ün asl?nda ölü do?umuna Ölülü?ün de do?madan ya?and???na

Senin ayr?l???n as?l? bir zaman?mda ruhuma idaml?k geldi Yüre?imde binlerce kez ast?m senin ‘’o zamanlar mutluyduk’ lar?n? Gülü?ünü, gözlerini, sayfalar?ma defalarca yaz?p sildim sen dediklerimi Ellerim hala titrer
?arap fazla kaçard? hep sana dokunurken Ruhum bundan dar yerde olsa gerek

Bu yaz?lanlardan haberinin olmamas? asl?nda çok güzel Ac?mazs?n en az?ndan Ki sende a harfiyle ba?layan hiçbir fiil yok Niyetinde de de?ilim ?u saatten sonra öznem yapman?n seni Olsan da fark etmez zaten

?ehrin bile kâbus art?k Yola ç?kt?kça üzerime bas?yor yüre?in Günler hep geçiyor Geçmiyor gece dedi?in

Sana yak??mas? gereken her ?eyi benden önce denedin Benden daha iyisini yedeklemi? olman mümkün olabilir tabiî ki Ama eminim ki s?zlatm???md?r kuytuda bir ?eyler Sen de sonradan anlam??s?nd?r

Mutlulu?u bir müddetli?ine hece, hece naftalinleyip kald?r?yorum Bu sefer gelmeni beklemeyece?im Özlemeyece?im de seni Sevinme hemen Sen bugün kendini bende bir kez daha bitirdin

Elim kalkmaz karalamaya seni

Oldu?undan daha da karala?t?n

Gözlerim bile görmüyor seni