01-29-2008
|
|
hayko26
|
Cevap : mechule mektuplar
KAÇMAK
Diyorum ki  al?p ba??ma gitsem Kimsenin beni bulamayaca?? bir yerlere Günlük kayg?lar içinde ya?amay? ihmal etmeyece?im biryerlere unutmaya çal???rken geçmi?i birilerinin gözüme-gözüme sokmayaca?? biryerlere    Evet bir?eyler ters gitmeye ba?lad???nda her?ey üstüne üstüne gelir ve sen kendini iyice zay?f hissedersin ve bir o kadar da yaln?z Bizi anlayacak bir dost inan?lmaz lüks gelir sonras?nda biri kafa sallayarak bile onaylasa yetiniriz salya sümükken ve h?rç?nken nas?lda özlenir hala sevdi?in ama art?k eski dedi?in sevgilin ve hayat sanki senle dü?mand?r o saniye i?te böyle kötü zamanlar?mdan biri böyle zamanlar?mda kendimden kaçmak istiyorum ama yapam?yorum kendi kendime zor gelirken ba?ka hayatlara s?zmaya çal???yorum Kafamda acayip bir mahkeme kuruluyor ve bir tek suçlu ben ç?k?yorum herkesi affetmek için üretti?im nedenler kendimde geçersiz oluyor ya çok fazla kendimi be?eniyor hatalar?m? ho?göremiyorum ya da kendimi hiç sevmiyor hatalar?m? kabullenemiyorum Ya?lan?yormuyum acaba bir?eyler elimden kay?p giderken buna seyirci olmak m? can?m? yak?yor B?LM?YORUM ?çime dal?pta ç?kamad???mda çok öfkeli oluyorum, ama sadece kendime ve hayata i?te bu süreci ya?amak istemiyorum kendimden nas?l kaçar?m, nereye giderim,k?sa süreli haf?za kayb? varm?d?r   i?te ne bileyim al?p ba??m? gitmek istiyorum beni bo?an zaman zaman nefes almam? güçle?tiren ?eylerin olmad??? bir yere Giden yada bilen varm? 
Geçmi?im beni rahat b?rak!
Kötü biten bir ili?ki ya da can s?k?c? bir ?ekilde sona eren bir i?… Geçmi?te ya?ad???m?z baz? olumsuzluklar ileriye dönük ad?mlar atmam?z? engeller
Ki?isel geli?imimizi sürdürmek ve güzel ?eyler ya?amak için geçmi?i geride b?rak?p gelece?e bakmam?z gerekiyor
Pe?imizdeki hayaletler
Ya?ad???m?z kötü ?eyler geride kalsa da onlar?n hayaletleri bir türlü pe?imizi b?rakmaz Biz yeni bir ?eylerin olmas? için çabalasak da bu hayaletlerin gölgesi üzerimizde bir kara bulut misali dola?maya devam eder
‘Hala geçmi?te mi ya??yorum?’
?u anda bir erke?in hayat?n?za girmesini istiyorsunuz fakat eskisinin yükleri hala omzunuzdayken onu aramak için hiçbir çaba sarf edemiyorsunuz Bu a?amada kendinize geçmi?le olan ba?lant?n?z?n ne derece kuvvetli oldu?unu sormal?s?n?z
Geçmi?i geride b?rak?p hayat?n?z?n her a?amas?nda ileriye do?ru ad?m atmak için neler yapman?z gerekti?ini sizin için derledik…
• Kendinize gerçekten ne istedi?inizi sorun Ne istedi?inizi bulduktan sonra o iste?inizi gerçekle?tirmek için tamamen ona konsantre olun Örne?in ’Hayalimdeki adamla tan??mak istiyorum’ diyorsan?z bu cümlenin arkas?ndan ’ama’ veya ’e?er’ kelimesiyle ba?layan bir cümle daha kurmay?n
• Ya?amaya hakk?n?z olan güzellikleri elde etmek için harekete geçti?inizde hiçbir ?eyin yolunuza ç?kmas?na izin vermeyin
• Geçmi?te yapt???n?z bütün hatalar? kabul edin ve kendinizi affedin Her ne ya?ad?ysan?z bunun geçmi?te kald???n? hat?rlat?n kendinize
• Geçmi?te ya?ad?klar?n?z? dü?ünmeye ba?lad???n?z? fark etti?iniz an ?u an hayatta yapmak istediklerinizi gözünüzün önüne getirin ve bugüne odaklan?n
• Geçmi?in ?imdiki hayat?n?z? etkiledi?ini dü?ündü?ünüz sürece hiçbir anlamda geli?im sa?layamazs?n?z ?u anda istedi?iniz ?eyi hak ediyorsunuz ve çok isterseniz onu elde edebilirsiniz buna inan?n
SEVG? VE DOSTLUK
--------------------------------------------------------------------------------
Kavgayi,bir yapragin üzerine yazmak isterdim sonbahar gelsin yaprak dökülsün diye
Öfkeyi,bir bulutun üzerine yazmak isterdim yagmur yagsin bulut yok olsun diye
Nefreti,karlarin üzerine yazmak isterdim günes açsin karlar erisin diye
  Ve dostlugu ve sevgiyi, yeni dogmus tüm bebeklerin yüregine yazmak isterdim onlarla birlikte büyüsün bütün dünyayi sarsin diye
Yilmaz Güney
---
-Evimi bir parti sonrasi temizlemek icin saatlerce calisabiliyorsam,
bir cok arkadasim var demektir 
-Faturalarimi ödeyebiliyorsam, bir isim var demektir 
-Pantalonum biraz sIkIyorsa, ac kalmiyorum demektir 
-Gölgem beni izliyorsa, günes isigini görüyorum demektir 
-Park ettigim yerden is yerime kadar yolu uzun buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir 
-Hükümet hakkinda elestiri yapabiliyor ve bu elestirileri baskalarindanda
duyuyorsam, konusma özgürlügüm var demektir 
-Metro beklerken yanimdaki adam anahtarlariyla oynuyor ve bu sesten
rahatsiz olmuyorsa, duyuyorum demektir 
-Camlari silmem, catiyi onarmam gerekiyorsa, bir evim var demektir 
-Dogalgaz faturam yüklü geliyorsa, isiniyorum demektir 
-Yiginla ütülenecek ve yikanacak camasirim varsa,
yiginla giyecegim var demektir 
-Calar saatimin sesiyle, sabahin köründe uyaniyorsam, yasiyorum demektir 
-Aksamlari kendimi yorgun hissedebiliyorsam ve bacaklarim agriyorsa,
o gün üretici olmusum demektir 
-Ev telefonum caliyorsa, beni seven insanlar var demektir