Yalnız Mesajı Göster

Cevap : mechule mektuplar

Eski 01-29-2008   #27
hayko26

Cevap : mechule mektuplar

Bir kutu dolusu ya?am gönderiyorum sana, sade bir kurdeleyle süslenmi? Çöz kurdeleyi ve kald?r yava?ça kutunun kapa??n? Kocaman bir f?rça ve bin renk koydum kutuya bir cennet resmi yap?p içine gir diye Dü?ler serpi?tirdim gizlice, dü? kurmay? unutma diye Bir tanede elma ?ekeri yerle?tirdim, içindeki çocu?u yeniden tadabil diye Güne?in bat???n?, billur suyun sesini, k?rm?z?y?, gelinciklerin safl???n?, taze ekme?in kokusunu ve bir gülümsemenin s?cakl???n? da s??d?rd?m Ruhlar?m?z aç kalmas?n diye Kutuya biraz da sevecenlik koydum, güçlü ol diye, çünkü ac?mas?z olan güçsüzdür Beyaz bir güvercin uçup kendi kondu kutuya, bar??? ve özgürlü?ü sunmak için Bir buket sevgi, bir yudum a?k ve yar?m bir elma da koymadan edemedim Payla?may? an?msayal?m diye ?çtenli?i, umudu ne?eyi, ba???lay?c?l???, özgüveni ve aç?k yüreklili?i unutmad?m, "Ben" in d???na ç?k?p bize ula?abilelim diye Son olarak da bir kart ili?tirdim kutuya bak bu kartta neler yaz?yor: Bu kutunun kapa??n? her kald?r???nda ya?amla ilgili yepyeni ?eyler ke?fedeceksin Ya?amak için yar?n? bekleme, al ya?am? kollar?n?n aras?na ve s?ms?k? sar?l ya?amdan yaln?zca almak yerine ona bir ?eyler ver K?sacas? bütünüyle "insan" ol Unutma (!) Ya?am dokumas? henüz tamamlanmam?? , ola?anüstü güzellikte bir duvar hal?s?d?r ve sana ait olan bo?lu?u yaln?z sen doldurabilirsin