Yalnız Mesajı Göster

Cevap : mechule mektuplar

Eski 01-29-2008   #25
hayko26

Cevap : mechule mektuplar

Sözlerin art?k ikna etmedi?i bu ya??mda, a?lamak da art?k zor geliyor, zoruma gidiyor
Benden sana, söylemesi zor, yazmas? kolay bir kelime; Ho?çakal
Aldat?ld???m? bildi?im bu geceden sana son bir yaz?, son bir hat?ra
Seni her ça??rd???mda, art?k yüre?ime yumruk atamayacaks?n Ben de bir ba?kas?n?n yasak bahçesine u?ramayaca??m Art?k ne gelmeni isteyece?im, ne de kalman?
Bu ak?am masamdaki tek bir mumu kendim için yakt?m Senin oturdu?un iskemle bo?, ev bo? ?hanetin resmi bo?lukta çizili
?imdi sen bir ba?ka masada ba?ka gözlerlesin Yüre?indeki pembe yalanlar büyüdükçe büyüyor Karaya çalan pembeler
Kim, kimi kand?r?yor bu alemde? Kumdan kalelerimiz her dalgada y?k?l?yor
Kimseyi yolundan döndürecek gücüm yok art?k Dayan?ks?z?m, dayanaks?z?m
Oldu?un yerde kal
:):):):)):):):)):):)):):):)):):)):):):):):)):)):): ):)):):):):):)):):):)):):):):)):,
Öyle içimdesin ki Yana??mda dola?an rüzgardan daha gerçek dokunu?lar?n Küçük, ürkek, kesik dokunu?lar?nla, belki de her zamankinden daha yan?mdas?n Yani öylesine, o kadar bensin ki Ah nas?l anlatsam Bo?una bu çabalar?m, do?ru kelimeleri aramalar?m Ne kitaplar yaz?yor, ne de sözlüklerde kar??l??? var Yaln?zca hissediyor insan, ya??yor Kelimeler eksik, kelimeler yaral? Kelimeler c?l?z

Ta??m?yor, anlatm?yor, tan?mlam?yor bu duyguyu Ben de Çok ba?ka bir ?ey Sevginin ortas?nda, derin ac?lar hisseder mi insan? Ayd?nl?k gülümsemelerin içine, hüznü yerle?tirir mi durup dururken? Gözlerine bu?u,diline sitem, yüre?ine burukluk, çöreklenir kal?r m? as?rlarca?

Gelmeyece?ini bildi?i mektup için, posta kutusunu hep ayn? heyecanla açar m?? Dedim ya, ba?ka bir ?ey bu Ne kadar yaln?zsam, o kadar seninleyim ?u günlerde Belki de en ba?ta, tutup seni en derinlere koydum diye oldu bunlar Kimseler ula?mas?n diye, kimselerin bilmedi?i, bulamayaca?? yollara götürdüm seni En derinlerde tuttum Bana saklad?m Derine, hep daha derine

Seni yapayaln?z, bir tek bana b?rakt?m Payla?amad?m yanl?? yapt?m Sana ula?an yollar? kaybettim diye bütün bu ?a?k?nl?klar Kendimi oradan oraya vurmam Sa??mda, solumda, ne zaman dikildi?ini bilmedi?im duvarlara çarpmam, hiç görmedi?im çukurlarla bo?u?mam Denizlerin, gürültüyle gelip vurdu?u dehlizlerin, ac?l? duvarlar? gibiyim

Duvarlar?m yosunlu, duvarlar?m kaygan, duvarlar?mdan hiç tükenmeyen sular s?z?yor Tutunam?yorum Renklerim, gün içinde de?i?iyor Soluyorum, so?uyorum Güne? ula?m?yor içerilerime Küfleniyorum, ya?lan?yorum Yaln?zl?klar pe?imde Dokundu?um her ?slak duvardan, pis kokulu bir yaln?zl?k bula??yor üstüme Yap?? yap??, v?c?k v?c?k bir yaln?zl?k bu Biliyorum, bütün bunlar, hep benim suçum

Seni saklad???m yere ula?amaz oldum Yollar, gitgide uzad? ve kar??t? Ümidimi ?s?tacak, parlatacak, k?m?ldatacak bir ?eylere ihtiyac?m var Ah onun ne oldu?unu biliyorum Sonu sana geliyor her cümlenin Her ?eyin ba?? içinde ve sonundas?n Bu de?i?miyor Öyle içimdesin ki Birden akl?ma geldi, tuttum sana bir mektup yazd?m dün

Çok mutluydum Gün içinde neler yapt???m?, nelere k?z?p, nelerle mutlu oldu?umu, tek tek anlatt?m Mevsimlerin ve insanlar?n nas?l kar???k ve beklenmedik olduklar?n? yazd?m

"Yine zamans?z ya?murlar" dedim, "Daha önce, hiç bu kadar zay?f de?ildi güne? ???nlar?" dedim, "Gerçekten buradaki ?ark?lar? hiç ö?renmeyecek, bilmeyecek, söylemeyecek misin?" dedim Çok uzun bir mektup oldu Ba??ndan sonuna kadar okudum da

Neler yazm???m diye merak?mdan

Sonra çekmecemden bir zarf ç?kar?p, ad?n? yazd?m Büyük harflerle, yaln?zca ad?n? Adresini bilsem gönderir miydim, bilmiyorum Mektup cebimde Cebim yüre?ime yak?n Yüre?im sende Sen yüre?ime yak?n Öyleyse mektup sende