hayko26
|
Cevap : mechule mektuplar
Hadi qiT  !!!
B?rakt?m hadi git Sevmelerim sana de?il art?k,çocukça buluyorsun ya hislerimi çocukça sevmelerim de yok art?k Hani b?rak art?k diyordun kendine ilgini yo?unla?t?racak ba?ka ?eyler bul diyordun evet buldum
B?rakt?m seni hadi git Sak?n bakma ard?na ben bitirdim sana olan sevmelerimi ve san?r?m bir özür borçluyum sadece seni sevmek seni önemsemi? olmak ad?na bir özür Evet özür dilerim Seni her?eyin üstünde tuttu?um çok sevdi?im için Merak etme ya?anmaz bir daha böylesi ya?anamaz da zaten benim gibi bir sevenin yokken Korkuyordum ya hani bir gün bitecek diye bak art?k korkular?m da yok çünkü art?k benim için sende yoksun Ne yazik ki bir zalimi sevmek hatas?nda bulundum, ne yaz?k ki sevginin ne demek oldu?unu bilmeyen bir vefas?za tutulmu? yüre?im Pi?manl???m gerçek olmayan sevgine inanm?? olmak, aldanm?? olmak Üzülmem senin için art?k,a?lamam ?slansada gözlerim dökmem ya?lar?m? senin gibi bir duygusuz için! De?erdin her?eye,her?eyin en güzeline, isteseydin verecek çok ?eyim vard? sana sevgi ad?na ama istemedin
Öyle ise b?rakt?m seni HAD? G?T! qiTtTtTtTt    !
SürünüR Gidersiniz 
Bazen öyle bir ili?kiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terk edebilirsiniz Kör kütük ba?lanm??s?n?zd?r asl?nda  En güzel y?llar?n?z?n, ac? tatl? hat?ralar?n?z?n orta??d?r; iç çeki?melerinizin müsebbibi, yaz?lar?n?z?n ilham?, sohbetlerinizin konusudur Göz ya?lar?n?z da, bilinçalt?n?zda, kahkahan?zdad?r Korkunca sakland???n?z bir s???nak, co?unca öptü?ünüz bir bayrak  Sevdan?z riyas?z, ç?kars?z, kar??l?ks?zd?r S?n?rs?z ve nihayetsiz; "Ölmek var, dönmek yok"tur Lakin gün gelir anlars?n?z; içten içe bir ?eylerin kanad???n?  Tutkulu sevdalar?n gizli hançerleri ba?lar par?ldamaya  ?uras?ndan, buras?ndan ele?tirmeye koyulursunuz: "?öyle görünse, öyle demese, de?i?se biraz ya da eskisi gibi olsa  " Ba?kalar?n? örnek göstermeye, "Bak onlar nas?l ya??yor" demeye ba?lars?n?z Hem birlikte ya?ay?p, hem özgür olman?n yollar?n? arars?n?z A?k?n?z?n gözü kör de?ildir art?k, yanl???n? görür düzeltmek istersiniz "Eskiden böyle miydi ya  " diye ba?layan sohbetlerde aç?l?r ele?tirinin kap?s?; aç?ld?kça, bast?r?lm?? itirazlar yükselir bilinçalt?ndan  Böyle süremeyece?ini bilirsiniz De?i?sin istersiniz O, sevgisizli?inize yorar bunu  ?hanete sayar Tutkulu ili?kilerde ihanetin bedeli ölümdür "Ya sev böyle ya da terk et" diye gürler  Bir zamanlar bir gülücü?üyle alacakaranl??? ???tan o rüya, bir kabusa dönü?ür birden  Kapat?r gönlünün kap?lar?n?, yasaklar kendini size  Hoyratt?r, bakmaz yüzünüze  Zehir akar dilinden, konu?turmaz, suçlar, yarg?lar mahkum eder Mühürler dudaklar?n?z?, y?rtar atar yazd?klar?n?z?, siler sizi defterden  "?yili?in içindi hepsi, seni sevdi?im için  " dersiniz, dinletemezsiniz Ayr?l?rsan?z ya?amayaca??n?z? bilirsiniz, lakin böyle de sevemezsiniz ?hanetten k?r?lm??t?r kaleminiz; severek, terk edersiniz  "Madem öyle  " nin ça?? ba?lar ondan sonra  Madem ki siz böylesine tutkunken, o hep ba?kalar?n? seçmi?tir, madem ki k?ymetinizi bilmemi?tir, o halde "günah sizden gitmistir" Lanet ederek bu kar??l?ks?z a?ka, çekip gitmeleri denersiniz A?k?n göçmenlik ça?? ba?lar böylece  Daha özgür olaca??n?z limanlara demirlerseniz bir süre  Ne var ki unutamaz, uzaktan uza?a izlersiniz olup biteni  Etraf? bir sürü u?ursuzla dolmu?, kurda ku?a yem olmu?tur Deli kanl?lar, eli kanl?lar, u?runa ölenler, s?rt?na binenler sarm??t?r çevresini  Gurur duyar onlarla, koynunda besler, gözünü oysunlar diye  U?runa kan dökenleri sever, yoluna gül dökenlerden fazla  "Bana ne  kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalars?n?z bir süre 
Ama sonra  ans?z?n kula??m?za çal?nan bir ?ark? ya da kap? aral???ndan süzülüp gelen bir koku, hat?rlat?r onu yeniden  Yaban ellerde, ba?ka kollarda ondan bahseder a?lars?n?z Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi, ?ark?s?n? dinlemeyi, yeme?ini yemeyi, elinden bir kadeh rak? içmeyi  Kar?? nehrin kenar?ndan hasret ?iirleri hayk?r?rs?n?z, sular kula??na f?s?ldas?n diye  Dönüp "Seni hala seviyorum" diye ba??rmak geçer içinizden  Dönemezsiniz Göremedikçe ba?lan?r, uzakla?t?kça yak?nla??rs?n?z Anlars?n?z ki bir çaresiz a?kt?r bu, ne onunla olur, ne onsuz  Hem kollar?nda ölmek, kuca??na gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" ku?kusu  Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz Sürünür gidersiniz