Yalnız Mesajı Göster

Cevap : mechule mektuplar

Eski 01-29-2008   #21
hayko26

Cevap : mechule mektuplar

her sevgi beraberinde hayalleri,umutlar? getirir
sonu ayr?l?k olunca, baslar isyanlar, pi?manl?klar
böylece gecer gunler, aylar belkide y?llar
sonra birgun bir bakm???z yine sevginin güzel eli dokunmus yüregimizeizin bile isteme zahmetinde bulunmadanbelki yine sonu ayr?l?k belki de bu kez

mutluluk

Ne tuhaf yasanan her kötü ili?ki bizleri daha bir c?kmaza sürükler…kars?m?za her c?kan?, hayat?m?zdan gecip gidenlerle k?yaslar?z
Her son yeni bir baslang?ct?r oysaUmutlar, hayaller, esir al?r ruhumuzuSonras?nda bilinmez bir mutluluk yada derin bir sessizlik sahip olur bedenimize…Birgün cektigimiz tüm ac?lar? unutup, birine güvenme cesaretini buluruz kendimizdebir yanda mant?g?m?z korkakca ‘’ hay?r ‘’ derken, diger yanda kalbimiz asice ‘’ evet ‘’ der…

Eger ‘’ hay?r ‘’ a yenik dü?ersek, belki de hayat?n bize sunmus oldugu gercek mutluluk f?rsat?n? elimizden kac?r?r?z kimbilir belki de yeni bir ac?ya hic baslamadan ho?cakal derizbirgün duvarlar?m?z? y?kabilirsek ‘’ evet ‘’ deme gücünü buluruz kendimizde…yasan?lan olas? bir olumsuzluk herseyi ba?a al?ryeniden ba?lamak bu olsa gerekyine korkular,kayg?lar ve verilmeyen f?rsatlar…sonunda birgun ‘’Sevmek ?stiyorum ‘’ derken buluruz kendimizi…ne ac? bir son!

Sevmek, sevmek, sevmek…korkmadan, oyunlar oynamadan, gönlünce sevmek…Seni Seviyorum demenin degerini bilerek, her önüne gelene yak?st?rarak önemini yitirmeden…anlam?n? hissederek ,yasayarak söyleyebilmek…her zaman söylerim ya ; söylediginde icin titremeli, duyan?n da icini titretmeli ‘’ben ve sen’’ bu iki kelimeyi ‘’biz’’ yapmakt?r sevmek…hissettigini o an söyleyebilmeli seven…

Sevgin içimi titretmeli…Sevgim içini titretmeli…Sen ben olmal?s?nBen sen olmal?y?mYani B?Z olmal?y?z korkusuzca

Aynalar bile inkâr eder oldu yüre?indeki var olu?uma Karanl?klar ?ahit oldu yüre?inde yava? yava? yok olu?umaGözlerinde tozland?m, yüre?inde hasrete yakaland?m Ama sen bilmedin…Yüre?imi sensizli?in kirpiklerine as?p koynunda bir cocuk gibi a?lad?m, k?nal? da?lar? yüklenip ba?r?ma yoklu?un sanc?lar?n? dindirmek için ba?r?ma ta? üstüne ta?lar bast?mAma yüre?imin ?slakl???n silmedinB?rak silme gözya?lar?m?, aks?n topra?a Topra??n dudaklar?ndan öpen her gözya??m senin günahlar?na kefen olsun B?rak bilme hasretin kanayan yaralar?n? Kangren olup bedenimi alacak olsa da b?rak kanas?n Her damlas?, yollar?nda susuz kalm?? fidelerin can?na can olsun

Gitmelere al?????m sevgili ?lk önce can?mdan can? kaybettim bir Ekim günü K?r saçlar?na kurban oldu?um babam? kaybettim bir sonbahar günü, sonra bir gün masmavi dü?lerimi Birisinin ac?s?n? yüre?ime saklam??ken ans?z?n bir Eylül günü dü?lerimi kaybettim Can?m babam? koca bir ç?nar a?ac?n?n gölgesine, masmavi dü?lerimi gelece?in ?ss?z suretine gömdüm Unutmad?m ac?lar?, unutmad?m yüre?ime saklad?klar?m? Her gece dualar?ma ekleyip sanc?lar?, ta? kundaklara sard?m k?r?k dökük hat?ralar? Ve sonra bir gün seni kaybettim Yüre?imi bedenimden söküp kendini tozlu hat?ralara gömdünGeli?ine adaklar adayamadan gidi?ine gözya?lar?m? b?rakt?m Babamla, dü?lerimle ba?layan kaybedi?lerime kendini ekledin Bendeki seni öldürmeye çal??t?n ama izin vermedim Suskunlu?u giyinip kelimelerinle vedalar? haz?rlasan da ben seni yüre?imin topra??na gömmedim Sende unutulmay? göze al?p seni bir yudum nefesle büyüttüm Kanayan geçmi?ine gülü?lerimi merhem diye sürüp gözlerimde uyuttum seni

B?kmadan utanmadan seni ya?atan oldum Önüme dizdi?in kör uçurumlara inat ben sana yürüdüm ayaklar?mda ac?lar?na ezerek Gövdesinden kopar?lm?? kökleri koynuma al?p gö?sümde kanatt?m k?r?k dökük ç??l?klar?m? Gitti?in her günü geceyle kefenleyip sesi dudaklar?mdan kopar?lm?? ç??l?klar?mla harf harf seni ça??rd?m yüre?imeDuymad?n…Ad?n? kaç kez sat?rlara kaz?y?p olur olmad?k sevdana susad?m Ama sessizli?ime “ sesinle “ akmad?n… Güne?in bile k?skand??? taze gülü?lerini kanayan yaralar?ma merhem diye sürmeni diledim Sarmad?n Ama sen sarmasan da ben gülü?lerini yaralar?ma sar?p ad?n? dudaklar?ma mühürledim sevgili

?çimdeki cocu?u dinlememeyi ö?reneli çok oldu ey yar Gittin, devasa sensizli?i ç??l?klara bölüp yaln?zl???n? demledim gecenin esir dü?tü?ü ayazlarda Susmalar?n?n kirac?s? olsam da sensizlikte ate?i saklayan da? gibi sustum Karanl??? besleyen bir ç?? gibi yutkundum kanayan ç??l?klar? Ama hicbir zaman sen benden gittin diye seni unutmad?m sevgili Ac?lar?n?, dünüme; ad?n?, bugünüme ve sevdam? ölümsüzlü?e mühürleyip senin yüre?inde nefes ald?m hep

Gelmeyeceksen sevgili; üfle karanl??a yak?lm?? kandilleri Saç?n?n tellerinden ör dara?ac?m?n urganlar?n? Son kez tutmayacaksan ü?üyen ellerimi, dudaklar?ma sür ayr?l???n sen kokan zehrini Kanayan dudaklar?nla öp so?uk kur?unlar? Öp ki; gözlerinde ate?lenmi? kur?unlar? yetim gönlüm onur bilsin sevgili…

Ad?n? dudaklar?ma mühürledi?im sevgili; sen beni hep bahar? k?skand?ran güzelliklere meyleden ipi kopuk bir serseri bil ama ben senin koynunda ölmeyi diliyorum zaman?n tan?kl???nda, ellerimi semaya aç?p kör kütük a?lamalar?mda senin gülü?lerinde kefenlenmeyi istiyorum sevgiliBen senin gülü?lerine yanmad?m ki , gidi?inle seni ayak uçlar?ma gömeyim Ben senin ac?lar?n? sevdim sevgili B?rak ellerini uzatma bana, b?rak ü?üyen dudaklar?m? yüre?inle bir kez bile dokunma Sana vasiyetimdir bir gün ç?nar a?ac?na gömülecek bedenimi ?slak gözya?lar?nla y?kay?p s?cak gülü?lerinle kefenlesinler ne olur Gülü?lerinle kefenlesinler ki; topra??n alt?nda kemiklerim ü?üdü?ünde s?cak yüzüne sar?lay?m