Yalnız Mesajı Göster

Cevap : mechule mektuplar

Eski 01-29-2008   #20
hayko26

Cevap : mechule mektuplar

her sevgi beraberinde hayalleri,umutlar? getirir
sonu ayr?l?k olunca, baslar isyanlar, pi?manl?klar
böylece gecer gunler, aylar belkide y?llar
sonra birgun bir bakm???z yine sevginin güzel eli dokunmus yüregimizeizin bile isteme zahmetinde bulunmadanbelki yine sonu ayr?l?k belki de bu kez mutluluk

Ne tuhaf yasanan her kötü ili?ki bizleri daha bir c?kmaza sürükler…kars?m?za her c?kan?, hayat?m?zdan gecip gidenlerle k?yaslar?z
Her son yeni bir baslang?ct?r oysaUmutlar, hayaller, esir al?r ruhumuzuSonras?nda bilinmez bir mutluluk yada derin bir sessizlik sahip olur bedenimize…Birgün cektigimiz tüm ac?lar? unutup, birine güvenme cesaretini buluruz kendimizdebir yanda mant?g?m?z korkakca ‘’ hay?r ‘’ derken, diger yanda kalbimiz asice ‘’ evet ‘’ der…

Eger ‘’ hay?r ‘’ a yenik dü?ersek, belki de hayat?n bize sunmus oldugu gercek mutluluk f?rsat?n? elimizden kac?r?r?z kimbilir belki de yeni bir ac?ya hic baslamadan ho?cakal derizbirgün duvarlar?m?z? y?kabilirsek ‘’ evet ‘’ deme gücünü buluruz kendimizde…yasan?lan olas? bir olumsuzluk herseyi ba?a al?ryeniden ba?lamak bu olsa gerekyine korkular,kayg?lar ve verilmeyen f?rsatlar…sonunda birgun ‘’Sevmek ?stiyorum ‘’ derken buluruz kendimizi…ne ac? bir son!

Sevmek, sevmek, sevmek…korkmadan, oyunlar oynamadan, gönlünce sevmek…Seni Seviyorum demenin degerini bilerek, her önüne gelene yak?st?rarak önemini yitirmeden…anlam?n? hissederek ,yasayarak söyleyebilmek…her zaman söylerim ya ; söylediginde icin titremeli, duyan?n da icini titretmeli ‘’ben ve sen’’ bu iki kelimeyi ‘’biz’’ yapmakt?r sevmek…hissettigini o an söyleyebilmeli seven…

Sevgin içimi titretmeli…Sevgim içini titretmeli…Sen ben olmal?s?nBen sen olmal?y?mYani B?Z olmal?y?z korkusuzca