01-29-2008
|
|
hayko26
|
Cevap : mechule mektuplar
Ben yar?n? dü?ünmeyi sevmem Ne olacaksa hemen ?imdi olsun isterim Seveceksem ?imdi, öpeceksem ?imdi, susacaksam ?imdi, güleceksem ?imdi  Zaman bir kez geçer insan?n eline, o an?n bir daha tekrar? yoktur Ne ya?arsan bir kere ya?ars?n Bu yüzden sevmem beklemeyi Bu yüzden bekleyerek geçen zamana ac?r?m Ama bu kez bir ?ey oldu, bir ?ey  
?imdi yar?n? beklerken hiç k?zm?yorum Sen yoksun ya, bu gece de sensiz geçecek ya, '' olsun'' diyorum, bizi bekleyen çok güzel günler var önümüzde  Nedir beni böylesine de?i?tiren ?ey? Nedir gelece?e dair umutlar beslememi sa?layan ?ey? A?k?n elbette  Ba?ka aç?klamas? olabilir mi? Sen olmadan da keyif alarak ya?ayabiliyorum Bir yerine iki kadeh rak? içiyorum, biri senin için
Sevdi?imiz ?ark?lar? art arda iki kez dinliyorum, biri senin için Sabah uyan?nca pencereyi aç?p temiz havay? iki kere çekiyorum, biri senin için Yoklu?unda hayat? iki ki?ilik ya??yorum Yoklu?unda hayata dair ne varsa yine seninle payla??yorum
Özlemekse özlüyorum elbette  Hasret ?ark?lar?n? kim benden daha iyi söyleyebilir? Kim gökteki y?ld?zlara bak?p onlar? senin gözlerinin yerine koyabilir? Kimin yüzüne seni dü?ündükçe bir gülümseme yayabilir? Dedim ya de?i?iyorum diye, eskiden böyle koyu bir özlemin içinde olsayd?m ?syan?n s??mazd? içime Bir siyah hüznün içinde k?vran?r dururdum, bitmek bilmezdi geceler ?imdi öyle de?il  ?imdi seni özlemek sevdam?z?n olmazsa olmaz parças?ym?? gibi geliyor bana
Son baharday?z ama ben ilk yaz?n sevincini ta??yorum içimde ve biliyorum ki, hiç bitmeyecek bahar? ya?ayaca??z birlikte ??te bunun için hüzünlendirmiyor beni yoklu?un
|