hayko26
|
Cevap : mechule mektuplar
A?lad???mda Mendilim Ol
Dün yine gökyüzünün masmavi görkemi ve hayalini çizdi?im bembeyaz bulutlar?n?n alt?nda seni bekledim Uzaklarda gülümseyen gökku?a??n?n renkleri içinde arad?m seni, yoktun Yoklu?un, bir canavar?n di?lerinde yüre?imi kemirip duruyor Yoklu?un cehennemim, yoklu?un zifiri karanl???m, zindan?m oldu Belki, bir kö?eden ç?k?p gelirsin diye bütün gün seni dü?leyip, gözlerim ufukta, kuca??m dolu sevgi, yüre?imde binbir umut ye?ertip ve ölesiye bir özlemle bekledim seni, gelmedin  Seni ne kadar özledi?imi bilmiyorsun Bir bilsen seni ne kadar çok özledi?imi; da?lar?, tepeleri a?ar, denizleri, ovalar? devirip gelirdin bana 
?çim özleminle nas?l dolup ta??yor, özleminle nas?l tutu?uyor bir bilsen Yüre?imin bütün bentleri paramparça sensiz ?imdi yüre?imin her k?y?s?ndan özlem s?z?yor Yüre?ime de söz geçiremiyorum art?k Biz bu dünyada seninle ç?kars?z, yalans?z, hilesiz hesaps?z sevdik birbirimizi Yüre?imizin bembeyaz tuvaline maviyi fonlayarak ve a?k?n da k?pk?z?l resmini de çizerek; insanlar?, ku?lar?, da?lar?, çiçekleri, sular? da öyle hilesiz sevmi?tik
Biz seninle bütün engellere ra?men, bitmez tükenmez bir azimle sevginin doru?una eri?mek için t?rmand?k hayat yoku?unu Ve bitip tükenmeyen bir a?kla sevdik birbirimizi Biz seninle uzak da? ba?lar?na yazd?k umutlar?m?z? Denizlere, dalgalara, f?rt?nalara, ac?lara, korkulara, uçurumlara yazd?k sevdam?z? Biz seninle kanatlar? sevdal? iki güvercindik mavi göklerde Kanat ç?rpt?kça yükseldik sevdalara, yükseldikçe sevdalara avc?lar dü?tü pe?imize
Zaman?n ac?mazs?zl???na, aram?zdaki mesafelere, etraf?m?zdaki çirkinliklere, günübirlik a?klara, sald?r?lara, sat?l?k sevgilere ra?men, biz yine de yüre?imizde hiç sönmeyen bir yang?nla özledik birbirimizi, en kutsal a?kla sevdik, kirletmeden umutlar?m?z? bekledik 
Senden ayr?lal? günlerin, aylar?n, y?llar?n nas?l geçti?ini bilemez, hesab?n? tutamaz oldum Her seher uyan?nca da?lar?n esen rüzgarlar?na aç?yorum penceremi, o ölümüne özledi?im kokunu getirir diye Bir nebze de olsa dindirir yada söndürür diye yüre?imdeki özlemin ate?ini 
Her gece menek?e rengi gözlerini demledim hayalimde ?pek saçlar?n?, sevdal? gülü?lerini, inci di?lerini demledim Ne çok severdin yayla yollar?nda türküler söylemeyi, ellerimi avucunun içine al?p, ba??n? gö?süme dayamay? ?imdi her gece, insana hayat veren ve yüre?ime nak?? nak?? i?leyen sevda sözlerin dola??yor kulaklar?mda , payla?t???m?z ümit dolu tatl? hayalleímiz
Y?lmak yoktu bizim için bu yolda A?lamak, s?zlanmak yoktu, geriye dönmek hiç yoktu Zordu, çetindi bizim sevdam?z ama her ?eye ve çekilen tüm ac?lara de?erdi Sab?r diyordun Sabr?, ümit etmeyi, sevmeyi, zorluklara kar?? direnmeyi de senden ö?renmi?tim Konu?urken insan?n yüzüne dosdo?ru bakmay?, dürüst ve namuslu bakmay?, merhameti, ac?may?, insan gibi dü?ünmeyi senden ö?renmi?tim Senden ö?renmi?tim sevdalara türkü yakmay? 
?imdi Ren nehrinin k?y?s?nda dalg?n bak??larla dal?p dal?p gidiyorum uzaklara Gökyüzü masmavi ve saatler yorgun bir su gibi ak?p gidiyor gözlerimde Ufka, gökmavisinin k?z?lla birle?ti?i o ince s?cak ve yumu?ak çizgiye bak?yorum Bir ku? gelip konuyor saçlar?ma, yüre?imi ipekten kanatlar?na sar?p sana gönderiyorum 
Seni dü?ünüyorum Seni dü?ünmek gökyüzü olmak gibi bir ?ey bazen, ya da rotas? belli olmayan bir gemiye binip, yeni iklimlere yelken açmak gibi ?nsan olmayan bir adada inip, Robinson gibi insans?z bir ya?am kurmak istiyorum Ve o adada bir ömür yaln?z seni beklemek istiyorum 
Saatler su gibi ak?p gidiyor Bir gemi yana??yor k?y?ya, inen yolcular? izliyorum, sen yoksun “ Kahretsin !” diyorum ” Ne olur ç?k?p gelse, sar?lsa boynuma ” Bir gemi uzakla??yor limandan Sular?n devinimleri ak?yor gözlerimde, kar???p gidiyor uzaklara  Seninle suyu p?r?l p?r?l bir p?nar?n ba??nda bulu?mak, ellerini tutmak, yüre?inin s?ms?cak yerinden, menek?e gözlerinden, narçiçe?i dudaklar?ndan öpmek, serin nefesini doyas?ya içmek ve doyas?ya içime çekmek geçiyor içimden  Sonra sar?l?p, s?ms?k? kucaklamak ve sevinçten havalara uçmak geçiyor  
A?lad???mda mendil, güldü?ümde kahkaha, susad???mda su olman?, uyudu?umda rüyalar?ma girmeni, her sabah aln?mdan öperek uyand?rman? istiyorum 
Her gece ku? olup sana do?ru uçmak, ard?nda serin rüzgarlar b?rakarak, da?lar, denizler, ormanlar a??p, bir p?nar?n ba??nda menek?e gözlerine konmak geçiyor içimden Dalg?n bak??lar?ndan, sevdal? yüre?inden öpmek geçiyor O an bütün a?açlar diz çökmeli diyorum, özleminle kanayan yüre?ime Bütün y?ld?zlar göz k?rpmal? mutluluklara “Allah?m bu kadar mutluluk çok ” deyip, ellerimi gökyüzüne kald?r?p a?lamal?y?m Gökler de a?lamal? benimle, bulutlar, ?rmaklar, y?ld?zlar da a?lamal?  
?unu bilmelisin ki, nerede olursam olay?m, hangi iklimde kal?rsam kalay?m, vakti geldi?inde bir gün mutlaka, yüre?im al?p beni sana getirecektir Ben buna bütün kalbimle inan?yorum, sen de bütün kalbinle inan Hiç bir yol bilmesem de, gelmeye kalmasa da mecalim gelece?im inan  Bekle  
Sevgiler büyüttüm
k?r çiçeklerinden, güne?in kan?n? emen
umutlar ye?erttim bahar renginde al ye?il
da?larda kar erirken ceylanlar emzirdim
melekler uyand?rd?m her tan a?ard???nda
toplamak için bütün dü? k?r?klar?n? aynalardan
y?ld?zlarla selam yollad?m sana
ve her gece mavi bir ku? tutup avuçlar?ma
dudaklara gül ve rüzgar ili?tirdim da?lar?n doruklar?na
gelmedin
upuzun köprüler kurdum içimdeki yolculuklara sana kavu?mak için
beyaz günlere uzand?m beyaz atlarla, sana getirsinler diye umutlar?m?
seninle öpü?ürken
beyaz beyaz güvercinler kanat ç?rp?yordu mavi göklerin burçlar?nda
bütün ayr?l?klar?n, sava?lar?n, ihanetlerin üzerine bir çizgi çekiyordum
en güzel bar?? çiçeklerini versin diye dünya
ak al?nl? taylar ko?arken aln?m?n çay?rlar?nda
al türkülerle inledim lekesiz sabahlara her bahar
özlemler kanat?p gecelerin sayfalar?nda
mavi rüzgarlar?n terkisinde sevgiler yollad?m sana
ço?ald?kça ço?ald? ç?lg?nl???m
kan?mda milyonlarca y?ld?z tutu?tu
alevler içinde parlayan nehirler akt? yüre?ime her defas?nda
her suyun sesine bir damla gözya?? b?rakt?m senin için