01-29-2008
|
|
hayko26
|
Cevap : mechule mektuplar
Bugün daha önce herhangi bir kad?na, herhangi bir a?k?n? anlatt???n, ya da anlatt???n? sand???n (özür dilerim, senin için çok özel biriydi de?il mi?) ve ilk okudu?umda
yüre?ime k?v?lc?mlar dü?üren o sat?rlar? tekrar okudum, belki arad???m biraz ???k, biraz umut, belki biraz sevgiydi Belkide seni anlamaya çal???yordum ama neyi fark ettim biliyor musun? Sen sevmeyi bilmiyorsun
Sonra anlatt???n ba?ka bir hikaye geldi akl?ma, hani kad?n sana ‘sen beni sevmedin’ demi?ti  Hakl?yd?  ?kisi ayn? kad?nm?yd? bilmiyorum aç?kças? bilmekde istemiyorum zaten  Bilmek istedi?im tek ?ey ‘kalbim ac?yor’ dedi?inde ne kadar do?ru oldu?u 
Dizelerden birinde ‘yalan!  ’ demi?sin  Do?rular?m ve yanl??lar?m o kadar çeli?kideki bugünlerde, sen ‘’rahat ol’’ dedi?inde, pi?man?m, söylediklerimi söylenmemi?, ya?ad?klar?m?z? ya?anmam?? say, alg?l?yorum  (alg?layamamak bula??c?m? sencede) ?nsan sevdi?ini de?i?tiremedi?inde, kendisi benzermi? ona, fark?nda olmadan 
Gene duymak ister miydin gerçe?i; sen sevmeyi bilmiyorsun Hadi kand?rma kendini de, sevgi mesafelere yenik dü?mez ki 

Kalbim ac?yor ve ac?m tarifsiz P?nar? dolmu? gözlerimi t?rmalayan hayalin, gülümsüyor bana  ?nanmad???n bir ?eye, beni de inand?rd???n? dü?ünüyorum  
Belki pi?mans?n, belki dü?mans?n kendine 

Anlam? var m? senin için bilmiyorum  Ama ?u sat?rlar? okudum az önce 
Sanki ?air benim duygular?m? dile getirip, sana yazm??t?;
Önce ????? gördüm gözlerinde
Sonra karanl??? 
Bir anda buldum;
Ve bir anda yitirdim seni 
Bir tek ?eyi unutma, seni sevdim ben  Kar??l?ks?z, ç?kars?z, gerçekten 
O yüzden zorlama kendini Önce kendine itiraf et sevmeyi bilmedi?ini, sonra bana, sevemedi?ini beni 
Akl?nca benden uzak durup, beni koruyorsun öyle mi?
Hay?r  kand?rma kendini  sen sevmeyi bilmiyorsun 
aramizdaki farkta bu   ben sevmeyi biliyorum 
|