Konu
:
mechule mektuplar
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : mechule mektuplar
01-29-2008
#
3
hayko26
Cevap : mechule mektuplar
Bu benim ona yazd???m eline geçmeyen, göndermedi?im veyahut gönderemedi?im bilmem kaç?nc? mektubum;her ne hikmetse bilmiyorum ama beynimdeki dü?ünceler iki noktada birle?iyor
Birincisi mektuplar? hep gece yazar?m cam?n önünde sokak lambas?na bakarak, yarasalar m? ilham getirir sokak lambams?m? bilmiyorum ikincisi gece insan daha cesur oluyor geceleri dü?ündüklerimi sabah ilk i? yapmak olacak diyorum ama yapam?yorum
Bazen kendi kendime sorular soruyorum acaba diyorum ona olan duylular?m körelmi? midir sonra kendi sorular?ma kendim cevaplar buluyorum e?er duygular?m körelmi? olsa diyorum ona bu mektuplar? yazar?y?m ve bir sanat eseri gibi saklar m?y?m
Bir hisse senedi gibi, de?erli bir tablo gibi
Tabi bu sorular?n gerçek cevaplar?n? bende bilemiyorum
omuzlar?m?n ta??mayaca?? yükleri ta??yamamaktan m? korkuyorum onu da bilmiyorum
Zamanla duygular?ma gem vuramad???m için ?imdi tutup ta zaman? suçlaman?n bir anlam? yok suçlam?yorum i?te bende zaman? buna hakk?mda yok zaten
?imdi yüklendi?im sorumluluklar? bir hamal?n s?rt?ndaki yükü devenin s?rt?ndaki kamburu ta??maya mecbur oldu?u gibi bende bu sorumluluklar? ta??maya mecbur hissediyorum kendimi
Ve i?te zaman ilerledi s?rf bize inat olsun diye saatin akrebiyle yel kovan? on ikide bulu?tular
zoraki gözlerimi kapatmak istiyorum ve dahas? uyumak
Uyumak öyle kolay i? de?il insan?n uyumas? için kendisiyle bar???k olmas? gerek ben nas?l bar???r?m kendimle ben benli?imi ona verdim ve o yok i?te
Beklenen gün gelir ve beklenen gelmezse intihar?n e?i?ine gelmi?in demektir
hayko26 Kullanıcısının Web Sitesi
hayko26 tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul