Yalnız Mesajı Göster

Cevap : mechule mektuplar

Eski 01-29-2008   #2
hayko26

Cevap : mechule mektuplar

Ona hep yaz?yorum yazd?klar?m? da bende kalan son resminin yan?na b?rak?yorum beni anlas?n diye bilmem ne kadar anlayabilirse?
Bilmiyorsun? Beni ilk o görmü?tün a?larken belki son olarak ta yine o görecek Önceleri a?lamaz m?yd?n? nadiren de olsa a?lard?m, belki de kendimi hakl? ç?karmak istedi?imden hat?rlam?yorum Önceleri de a?lard?m ama ilk defa onun yan?n da a?lam??t?m P?nar?n önünde ki seti o kald?rd? ?imdi biteviye ak?yor

Yoklu?una kahrediyorum çokça h?nc?mdan yumruklar?m? s?k?yorum Çaresizli?imi ortaya koyuyorum gözlerim bir noktaya tak?l?yor Zaman?n ne kadar geçti?ini bilemiyorum Masa saatinin çalmas?yla kendime gelip telefona sar?ld???m çok oluyor Gülme bana Anla beni

Hayallerime gücüm yetmedi?i zamanlar kalemime sar?ld???m? bilir o Tüm, h?nc?m? ka??ttan kalemden al?r?m sanki, sanki beni yaln?z onlar anlarm?? gibi beni, parmaklar?m uyu?uncaya kadar yazmak isterim Sabahlara kadar pe? pe?e sigaralar yakar?m her nefeste eridi?imi bile, bile Maziyi Nostaljiyi dü?ünürüm ve mutlulu?u

Mazi: Gökte kayan y?ld?z
Nostalji: O y?ld?z? yakalamak
Mutluluk: Onun anlam?n? bilemiyorum

Ve yine h?nc?m? ka??tlardan al?yorum ?iirler yaz?yorum perçemleri da??n?k bir ?airin halini anlat?yorum Yaln?zl?k beni yaln?z b?rakm?yorYaln?zl???m Ah benim suç orta??m
Ezanlar okunuyor horozlar pe? pe?e ötüyor Sabah?n oldu?unu duyuruyorlar bana Oysaki ben sabah? gözlerim aç?k kar??lad?m gece uyurken
Birazdan d??ar? ç?kaca??m utan?yorum; güne?in yaln?zl???m? yüzüme vurmazs?dan korkuyorum Birazdan sahile gidece?im Bir demet çiçek ataca??m denize bal?klara Çünkü bal?klar beni ondan daha iyi anl?yorlar
Sevgi kelimesi art?k bana içli ?ark?lar? hat?rlatm?yor Yarama üstüne tütün bas?yorum aksine

Bu kahreden yaln?zl?k ne zaman bitecek Ayn? dünyada ya?ay?p ayr? dünyalardaym?? gibi görü?memek Kahrediyor beni Artt?k binlerce kilometrekarelik yeryüzü dar gelmeye ba?l?yor bana Deli gönül ?ss?z denizlere götürmek istiyor beni Yaral? bir yürek ve hurda bir tenekeyle

Yoklu?una al??amad?m! Ço?u zaman karabasanlar bas?yor Duygular?m bir yudum h?çk?r?k oluyor bazen duygular?m?n tercüman? yok Yok anlayan dilimden zaman?n unutturamad??? hat?ralar Film ?eridi gibi geçiyor gözlerimin önünden

Evet, evet kararl?y?m sabah ilk i?im bir demet çiçek alaca??m bal?klara ataca??msana yemin ve sonra k?r?k bir kalple hurda bir tekneyle aç?laca??m ?ss?z denizlere