Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Gazateden Haberler

Eski 01-28-2008   #24
hayko26

Cevap : Gazateden Haberler

Akcan gitti

Eskişehirspor yönetimi, Lig A 2 yarı maratonunda sergilenen olumsuz futbolun ardından teknik direktör Ahmet Akcan ile yollarını ayırdı Teknik direktör Ergin Işık ve yardımcısı Cemal Yavuzol nezaretinde hafta sonu deplasmanda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor da futbolcuların yüzleri gülüyor
Teknik direktör Ahmet Akcan ile ilgili olarak bir açıklama yapan kulüp basın sözcüsü Murat Sürel, Akcan ile yönetim kurulunun dün sabah bir toplantı yaptığı belirtilerek şunlar söylendi: Akcan'ın kulübümüze faydalı olamayacağı ortak görüşüne varılmıştır Kulübün menfaatleri doğrultusunda Akcan ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı fesih ettik Bu fesihten kulübümüzün maddi, manevi hiçbir zararı yoktur Bugünden itibaren takımımızın başında teknik direktör Ergin Işık getirilmiştir Tüm Eskişehirspor camiasına hayırlı olsun
MORALLER YÜKSEK
Diğer taraftan tam kadro Pazar günü deplasmanda İstanbul BB ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor da, yüzler gülüyor Sebat galibiyetinin verdiği yüksek moralle İstanbul BB maçını hazırlıklarına başlayan Şimşekler, zorlu deplasman seferinden puanla dönmenin hesaplarını yapmaya başladı
13022007

SEE YOU
(122007)
İngilizce ve Almanca tercümanlıkta başarılı olan ancak Teknik Direktörlüğü yapamayan Akcan’ı yönetim görevden aldı

Göreve geldiği günden bu yana sürekli hocalık konusunda eleştirilen, asıl işinin tercümanlık olduğu yönünde söylemlerle karşılaşan Ahmet Akcan’a yönetim dur dedi Ve dün karşılıklı görüşülerek istifası istendi

CAMİANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ KALDIRAMADI
Geçmişte bir çok teknik adamın İngilizce ve Almanca tercümanlığını başarıyla yapan Ahmet Akcan sonrasında Teknik Direktör olmaya karar verdi Gittiği kulüplerde bir türlü başarılı olamayan Akcan, son olarak D sporda yorumculuğa başladı Ekranda güzel konuşan Ahmet hocayı, Yavuz İncedal’ın gönderilmesinden sonra göreve getiren yönetim hata yaptığını birkaç hafta sonra anladı Devre arası gidecekti ama ilk yarının son maçı ile kupa sınavından kazanılan galibiyetler operasyonu engelledi İstediği transferlerin hiç birini yaptıramayan Ahmet Akcan sezonun ikinci yarısında kendi kalemini kırdırdı Yüzü hiç gülmedi, televizyonda yaptığı yorumları sahada hayata geçiremedi Ve sadece düzeleceğiz, ilerleyen haftalarda iyi olacağız demekle yetindi Son olarak futbolcuların Sebat maçında kendisini hiçe sayarcasına yaptığı hareketler yönetimi harekete geçirdi

İSTİFASI İSTENDİ
Sahada futbol olarak hiçbir şey veremeyen Eskişehirspor’da fatura Ahmet hocaya kesildi Takım üzerinde otoritesini kaybeden deneyimli çalıştırıcı Pazar günü Sebat’ı penaltılarla yensede bundan yönetim kurulu memnun değildi Maç sonrası, bir gün sonra ve bugün sabah yapılan toplantılarda tek bir kararda birleşildi, “Ahmet hoca gidecek” Menajer Çağan ile Teknik Direktör Ahmet Akcan’ı görüşmeye çağıran yönetim kurulu istifasını istedi Ve Akcan toplantı sonunda artık Es Es’li değildi Basın Sözcüsü Murat Sürel ile yönetici İsmail Hakkı Gül Basına yaptığı açıklamada konuyu şöyle anlattı, “Sabah yönetim kurulumuzun hocamızla yaptığı toplantıda karşılıklı olarak aldığımız karar doğrultusunda hocamızın görevine son verildi Ahmet hocamız bulunduğu şartlar içerisinde bize faydalı olamayacağı yönünde görüş belirtti Ve sözleşme karşılıklı fesih edildi Bugünden itibaren takımın başında Ergin Işık var Alınan galibiyet moral oldu Bu durumun İstanbul BŞ maçına olumlu yansımasını bekliyoruz” dediler Kısacası taraftarın beklentilerine tercüman olamayan Ahmet Akcan görevini bırakarak bir yerde “See you” görüşürüz dedi

Ahmet hoca gitti futbolcular sevindi
(122007)
Teknik Direktör Ahmet Akcan’ın görevinden ayrılmasının hemen ardından antrenmana çıkan futbolcularda yüzler gülüyordu

Teknik Direktör Ahmet Akcan’ın görevinden ayrılmasının hemen ardından antrenmana çıkan futbolcularda yüzler gülüyordu Sahada el freni çekik araba görünümü veren Kırmızı Siyahlılarda oyuncularda durumdan hoşnut değildi Hatta en son oynanan Sebat maçında kulübeye tepki gösterenler ile sıkıntının kaynağı ortaya çıkmıştı Oyundan çıkan futbolcular yaptığı el kol ve sözlü hareket ile hocam seni istemiyoruz imajı verdiler Bunu da dünkü idmanda bir kez daha ortaya koydular Akcan görevden alındı, veda konuşmasını yaptıTakım antrenman sahasına çıktı Ama herkesin yüzü gülüyorkahkaha atanlar bile vardı Bu şu demek oluyor; Hocam gittiğine sevindik

Taraftar İstanbul yolcusu

Eskişehirspor taraftarları, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Eskişehirspor maçında takımını yalnız bırakmayacak 26 Eskişehirspor Taraftarlar Derneği'nin yanı sıra, taraftar grupları kendi arasında yapacağı organizasyon ile otobüsler ile İstanbul'a akın edecek 26 ETD Başkanı Yavuz Orhan yaptığı açıklamada, kritik bir dönemden geçen Eskişehirspor'un zorlu deplasmanda taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, maça gelmek isteyen taraftarların derneğe müracaat etmelerini söyledi
14022007

Serkan’a moral

Akçaabat Sebat maçında sakatlığına rağmen forma giyen ve halen sakatlığı devam eden orta saha oyuncusu Serkan Reçber, takımdan ayrı çalışmalarına devam ediyor Fedakarlık göstererek A Sebat maçında forma giyen oyuncu, İstanbul BB maçında da takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemiyor Durumu kritik olan Serkan'ın İBB maçında oynayıp oynayamayacağı maç günü belli olacak

14022007