Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Gazateden Haberler

Eski 01-28-2008   #20
hayko26

Cevap : Gazateden Haberler

Es-Es’e dev pasta

Pazar günü evinde Akçaabat Sebat ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Eskişehirspor'lu futbolculara taraftar ve esnaftan moral destek yağıyor Son olarak Tesislere giderek futbolculara pasta ikram eden bir inşaat firması yetkili ve çalışanları "Zorlu günde takıma destek olmak lazım İyi günde destek her zaman var, biz de böyle zor günlerde futbolcularımıza destek vermek istedik" dediler Antrenman sonrası yapılan pasta töreni futbolcuları memnun etti ve moral verdi
08022007

Eskişehirspor akaryakıt istasyonu işletim hakkını Petkom’a devretti

Eskişehirspor'a kalıcı gelir sağlamak istediklerini ifade eden Hatipoğlu, şöyle devam etti:
''Kira gelirinin yanısıra Petkom'un, akaryakıt ürünlerinden elde ettiği karın yüzde 30'u Eskişehirspor'a aktarılacak İstasyonu haziran ayına kadar faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz Bu anlaşma, günü kurtarma adına değil, Eskişehirspor'un kalıcı bir gelire ulaşması adına yapıldı''
Petkom AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan da, Eskişehirspor'un, kentin vazgeçilmez simgelerinden biri olduğunu belirterek, ligde haketmediği bir yerde bulunan Eskişehirspor'un başarılı olması için çalıştıklarını bildirdi
Eskişehirspor'a destek olmak için akaryakıt istasyonunun işletim hakkını aldıklarını ifade eden Karacan, şöyle konuştu:
''Eskişehirspor'a ait akaryakıt istasyonunu işi bilenler işletmelidir Kurduğumuz şirket bu işten maddi zarara uğrasa bile, neticede Eskişehirspor'a faydamız olduğunu düşünür ve herhangi bir üzüntü duymayız Eskişehir'de sürekli olması istenen ve bir türlü başarılamayan birlikteliği sağlamak istiyoruz''

Bitsin Artık Bu Çile
(122007)

Esen soğuk rüzgarlar, karamsarlık yaratan tablo, başarısız sonuçlarla birlikte Eskişehirspor, geçmiş yıllarını hatırlatıyor Stresli günlerin artık son bulması beklenen Şimşeklerde tek düşünce Sebat’ı yenebilmek

FUTBOLCULARA ÖZEL TERAPİ

Eskişehirspor’da alarm verildi Lig A’nın ikinci yarısına kötü başlayarak düşme potasına yaklaşan Kırmızı Siyahlılar camiada yaşanan gerginlikle birlikte özel önlemler aldı Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan Akçaabat Sebatspor karşılaşmasından mutlak galibiyet çıkartmak amacı ile Teknik direktör Ahmet Akcan imha planını hazırladı Oyunculara özel terapinin yapıldığı Es Es olmazsa olmaz niteliğindeki maçlarından birisini oynayacak Taraftar desteğinin her zamanki ahengi ile verileceği 90 dakikada elde edilecek futbol üstünlüğü skora da yansıtılacak Ve taktik önce durdur sonra

Kar lastikleri takıldı

(09022007)
Atatürk Stadyumu’nda kar temizliği sürüyor

Geçtiğimiz hafta yağan aşırı kar nedeni ile şehri etkisi altına alan soğuk hava koşulları Atatürk Stadyumu’nu da futbol oynamaya el verişsiz hale getirmişti Pazar günü Sebatspor ile oynanacak karşılaşma öncesi kolları sıvayan personel temizliklere başladı Personelin yanı sıra Tepebaşı Belediyesi elemanları da temizliğe yardım ediyor Ve çalışmalar

Geleceğe yatırım yaptılar
(09022007)

Eskişehirspor'un, Odunpazarı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiraladığı akaryakıt istasyonunun işletme hakkı Petkom AŞ'ye devredildi

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu, Atatürk Stadı'nda düzenlenen imza töreninde, Odunpazarı Belediyesi'nin açtığı ihaleye girdiklerini ve akaryakıt istasyonunu kiraladıklarını belirterek, yapılan anlaşmayla istasyonun işletim hakkını Petkom AŞ'ye devredeceklerini kaydetti Eskişehirspor'a kalıcı gelir sağlamak istediklerini ifade eden Hatipoğlu, şöyle devam etti: ''Kira gelirinin yanı sıra Petkom'un akaryakıt ürünlerinden elde ettiği karın yüzde 30'u Eskişehirspor'a aktarılacak İstasyonu Haziran ayına kadar faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz Bu anlaşma günü kurtarma adına değil, Eskişehirspor'un kalıcı bir gelire ulaşması adına yapıldı'' Petkom AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan da, Eskişehirspor'un, kentin vazgeçilmez simgelerinden biri olduğunu belirterek, ligde hak etmediği bir yerde bulunan Eskişehirspor'un başarılı olması için çalıştıklarını bildirdi Daha sonra Anadolu Bank ile 1,5 yıl önce başlatılan Eskişehirspor kredi kartı sözleşmesi yenilendi Ve Başkan Hatipoğlu 1,5 yıl sonra kredi kartını aldı