Konu
:
Sanalda Olsa Aşk...
Yalnız Mesajı Göster
Sanalda Olsa Aşk...
01-26-2008
#
1
meLankoLik_asaLet
Sanalda Olsa Aşk...
Güzel bi kış gecesinde 16 yaşındaki güzel bi kız aile sorunları okullar dersler falan derken kendini sanala weriyo
Herzaman olduğu gibi yine bir gün sohbet kanalında gezerken biriyle tanışıyo we bayram gününe 3 gün kala çocuk ona sewgisini açıklıyo
kızda bunu bekliyo ama kız başaksıyla çıktığı için çocuğa karşı pek bişi hissetmiyo ama çocuğun onu bu kadar sewmesinden etkilenip denemk istiyo
Nerden bilebilirki o gün onun için büyük acıların geleceği geçmişinin geleceğinin dününü yarınını çalıcak insan olacağını
deli gibi bağlanaıp
*****lar gibi acı çekeceğini nerden bilebilirdiki
Kabul etti we bayram günü sabahında we daha sonrasında hep konuşmalar tlfonalrla kız we erek durmadan konuşuyorlar ne konştuklarını bilmeden
kız böyle olacağını tahmin etmezdi diğerleri gibi oynarım sanarken aradan aylar geçiyo we kız deli gibi aşık olduğunu ve ondan vaz geçemeyeceğini anlıyo onsuz bir dk geçmez oluyo sadece resimelrini görüyo çocukta kızınkılerı
çocuk lise sonda kız lise 2 deymiş çocuğun annesiyle babası ayrılma döneminde kızında annesi babasını aldatıyormuş
kim bilebilirki kızın bu kadaracı çekeceğini
çektiği acıları dindirmek için az da olsa sanala atılan ve daha çok diğer acıları kapatan bi acı keder olacağını nerden bilebilirdiki
Çocuk o kadar seviyorki genç kızı ona o kadar bağlı ki telefonda dayanamaz we bir gün müzik dinletirken genç kıza
hıçkırıklarını duyar genç kız daynamaz oda o sewdiğyle telefonda ağlamaya başlar
artık sewgiler gözlerden düşen damlalara dönüşmüş weyahudda sigara dumanlarında hayal oldukları suretleri olmaya başlar kız sigaraya başlamıştr
çocuğun haberi yoktur
sonra herşey güzel giderken kız ewdeki sorunlarından bahseder
çocuk kıza "bana her derdini anlat!ben senin herşeyinim benden başka kime anlatıcaksın derdi"we kız" yok bişi herşey çok güzel " die geçiştirirdi çocuğu annesi babasını aldatıyor babası da kızla ilgili büyük problemler yaşıyordu
kız bunları söleyemezdi ama güvendiği sewdiği
HAYATIM dediği insandn başka kimsesi yoktu
we anlattı çocuk ondan sonra kızdan soğumaya başladı
sanal olduklarını hatırlattı her seferind e kıza ama genç kız o na "biz sanalız sonumuz ne olacak" dediğinde "hayır sanal değiliz tamam sanalda tanışmış olabiliriz ama sanaldan gerçeğe dönücek aşkımız derdi"doyamazlardı birbirlerine her gece ağlardı genç çocuğun babası öğretmen olduğundan şehir değişiyorlardı en son KAYSERİYE taşınmş orda yaşıyorlardı
Bir gün telefonda kawgalar etmişlerdi
çok büyük
ama alttan alırdı ikiside
bu sefer çocuk kızın üstüne geldi kız her zman ki gibi alttan almak istedi fakat dayanamadı sinirinden önündeki gazeteelri parçalamaya başladı
tlfon konşmaları çok büyüyürdu kıza artık kntrler yetmiyo ewinden arıyordu çocuğu we genç çocuk kapa telefonu babam faturayı görünce sana bişi olmasını istemem dedikçe kız;"bişi olmaz onlar ödesin biraz "derdi çünkü babası we annesine çok kırgındı
ikiide yanlş yapıyorlardı
genç kız hem 2 yaşındaki küçük kardeşine bakıyor hemde 13 yaşındaki kardeşine bakıyordu
we annesi babası çalştığı için ewe de
genç kızın üstünde bu yaşta bu kadar sorunalrı we kaldıramayacağı yükler wardı we ona ağır geliyodu
birde buna hiç beklenmedik bi gece çağrılar neden olursa
kızda babası ewde olduğu için dışarı çıkmıştı
park duwarına yaslanmş çocuğu dinliyodu kız her zmanki sewgi sözcüklerini söleyecek we yazın için oraya kayseriye gidip onu göreceğini söleyecekti müjdesini wericekti "bizz artık sanal değilizz gerçkek olucazz dercesinee"ama olmadı
çocuk o kelimeyi söyledi
"ben ayrılmak isitiyorum" kız kulaklarına inanamıyor we bir yandan sakinleşmeye bir yandan sıkı tutunduğu duwarı tırnaklarıyla sıkıyor bi yandan başından aşşağı kaynar sular dökülmüş gibi oluyordu
kendine gelemedi ağlıyordu we onun karşısında gurur yapma zamanı değildi "hayır yrılamam senden nolur yapma bunu seni sewiyorum sensiz olamam hayatım
"dedikçe çocuk ayrılallım
kendine iyi baq
aşkım kendine iyi baq
diyordu kız onu sewdiğini ölüyo çocuk kendine ii baq diyordu durmadan
KENDİNE çokk koydu
günelrce kendine gelemedi dersleri boşlamş ewi herşeyi boşlamş alolde almaya başlamıştı herkesten gizli bi yerlerde ağlıyo unutmaya çalşıyodu çünküçocuk ona KENİNE İYİ BAK demişti
kendine iyi bak derler kurşunu kafana sıkıp giderler
diyip durdu genç kız KENDİNE İYİ BAK kız sustu sende canımın içi dedi sadece
sustu bişi söleyemedi
ayrlık çok koymuştu genç kıza
kız dayamaz geceleri arar bazen sesini dinler kardı telefonu ama arama beni dedi genç çocuk
kızda sewdiğini dinledi
aramadı takiiiiiii ,;çocuğun 21 haziran d
gününe kadar kız msj çekti çocuk o kadar sewinmiştiki genç kız msjını okurken sonunu mutlu bir iple çekerken
msjın sonundaki "saolun çok mutlu olum fakat nuımaranız bende yok kımsınız?"yazısında yıkıldı bır kez daha genç kız
bir msj daha yazdı
benm dedi we genç çocuk bir msj yazdı
son kezdi
arama beni sorma ben unutmayaçalşıyorum seni dedi sende unut
we yine KENDİNE İYİ BAK dedi genç kıza genç kız artık yorulmuştu
eriyor ve aşk acısından yawas yawaş tükeniyordu
genç çocuk ona birinin oldunu sölediğinde ayrılırken"hyr kımse olmıcak hayatımda"sözünü hatırladı genç kız ona beddular yağdrdı telefonda
evet şuan aylar geçmiş aradan fakt genç kıza bu geçen 7 ay 7 asır gibi canından 7 ömür alınmş gibi geldi
günler geçemz acısı dibmez
kanayan bir yaramisali oluwermişti her hatırladığında kendini sigarada buluru
sigarnının dumanını genççocun suretine benzetr kendini genç çocuğa beziyen bir bibloyla awutur dururdu
her gece ağlamaktan yorulmş genç kız yawaş yawaş tükeniyordu
bitiyordu
we bir gece herşeyden waz geçip yeni bir sayfa açmak isetdi bundan önce çok denemişti fakat becerememişti
bu sefer beceicekti
ama olmadı yine bir gece yeni numarasından çağrı attı we çocuk msj yazdı kımsın die gen kız aradı we onun sesini duymak için son bı kez çok yalwarmştı allahına ewt
telefonu açtı genç çocuk
İkiside suskun ikiside konuşmuyordu
çocuk sonunda ALO dedi
genç kızda iyi akşamlar bem
dedi ve çocuk sustu genç kızda tabi
o anlık suskunluk etrafı sarmıştı dudklar kıpırdmıyor kız lew gibi yanıyordu titriyor
genç çocuk nbr?diebildi sadece
genç kızda iyidr senden nbr dedi
genç çocukla çok kısa bi konşmadan sonra telefonlar kapandı genç kız saatlerce balkonda otura kaldı ağlamaklı
o gece o kadar mutluydu ki aylar sonrasında
kıza göre sanki bir toprak suya hasret kalırda çatalr kuru ya
kızda öleydi kendince
we kurumktydı kururken bir ses ona tüm vicuduna suyunu werdiyeniden canlandı bir alo sesiyle
kız ertesi günde aradı
bıarz daha konşmadan sonra genç çocuk onunla ilgili hiç bişi hatrlamamk için hayatından sildiğini we yeni bir sewgilisi olduğunu nalatıken genç kız yine sessiz sedasız ağlıyordu çocuğun eside titriyordu genç kız fark etmiş bir sorunun war senin söle diyordu genç çocuk hyr diyor genç kız söle diye tutturmuştu
ama kız iyi tanıyordu sewgilisini ona bir zamanalr HAYATIM dediği insanı
we babamla tartıştık d,y,nce kız onu bıraz ahatlatma istedi
ne kadar başarılıydı bilinmez ama çocuk ona şunları söyledi
"bana hala kızgınmısın?bana beddua etmiştin nefretler yağdırmıştın
birinin ahını almak o kadar zoruma gittiki kendimi affetmedim
"kız hayırr sen benm sewdiğimsin o anlık siniridmendr belki ama ben ta tersine senin mutluluğun için hep dua ediyorum dedi
genç çocuk bir gülümseme hissetti genç kız
oda sewindi
ama erkek onu hayatından silmişti
telefon kapanırken yine kendine iyi bak dedi
genç kız artık bitiyordu
ve son zamanlarında sadece onun sesiyle yaşamaya çalışıyordu
canı kanı bitiyordu
kimseler fark etmeden sessizce gidiyordu bu hayattan
kimseler fark etmeden
kimseler
meLankoLik_asaLet
Kullanıcının Profilini Göster