01-26-2008
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Tavuklu Makarna Salatası
azırlama süresi: 15 DAKİKA
Pişirme süresi: 10 DAKİKA
4 kişilik
583 kalori
MALZEMELER
1 su bardağı makarna
1 adet tavuk bonfile
1 su bardağı havuç rendesi
1 su bardağı haşlanmış mısır
1 su bardağı mayonez
3 diş sarımsak
6 yemek kaşığı bezelye konservesi
1/2 demet dereotu
HAZIRLANIŞI
Makarnayı tuzlu kaynar suda 10 dakika kadar haşlayıp süzün Soğumaya bırakın Tavuğu az su ile haşlayıp, küçük parçalara bölün
Mayonezden üç yemek kaşığı süslemek için ayırın Kalanını bir kaseye alın İçine dövülmüş sarımsak, havuç rendesi, mısır, kıyılmış dereotu, tavuk, bezelye ekleyip karıştırın Soğuyan makarnaları tüm malzemeye ilave edin Karıştırıp servis tabağına alın
|
|
|