01-25-2008
|
|
hayko26
|
Cevap : gazateden haberler
Eskişehirspor´dan şehit ailelerine minibüs   
"Diyarbakırspor maçında da Eskişehirspor taraftarı büyüklüğünü gösterdi Teröre karşı tek yürek olarak tüm stad tezahüratlarıyla terör örgütünü protesto etti Türkiye’de açılmış en büyük bayrağı Beşiktaş taraftarından sonra Eskişehirspor açmıştır Bu bayrağın Eskişehirspor’a gelmesinde bizlere yardımcı olan İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Celalettin Cerrah’a da çok teşekkür ediyoruz
Bu maçtaki hasılatı şehit ailelerine vermeyi taahhüt etmiştik Şehit aileleri derneği başkanıyla yaptığımız görüşmelerde,şehir içi-dışı organizasyonlarda topluca gidebilecekleri bir araçları olmadığından bahsetmişti Bizde Eskişehirspor olarak yaklaşık 50 000 YTL değerinde minibüs alımını yaparak verdiğimiz sözü yerine getireceğiz Bu yüzden de çok mutlu ve gururluyuz "
Haydi çocuklar maça
Eskişehirspor yönetimi örnek bir karar alarak küçük yaştan itibaren çocuklara Eskişehirspor sevgisini aşılamak amacıyla ilköğretim okullarından her maça en az 500 öğrenciyi davet edecek
Eskişehirspor yönetiminde yer alan Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Küçük yaştan itibaren tribünlere gelecek olan öğrencilerin gelecekte sürekli takımın yanında olabileceğini dile getirdi
Yönetici Dindar, " Evlatlarımız ekranlarda maçları fazlaca izlediği için doğal olarak 3 büyüklere hayranlık duyuyor Her maça gelecek olan öğrenci sporseverleri sponsorların katkılarıyla tribünlerde oturtacağız Bu hafta ilk uygulama başlayacaktır " dedi
Taraftar cumartesi mesaisi yapacak
Taraftarlarımız, Cumartesi günü D spor kanalından naklen yayınlanacak olan Eskişehirspor- Samsunspor maçında tribünleri doldurmak için hazırlıklar yapıyor Canlı yayına rağmen maça sporseverlerin ilgi göstermesini bekleyen taraftarlar dernekleri ve grupları, centilmence takıma destek vermeye devam edeceklerini her fırsatta vurguluyorlar
Öte yandan Eskişehirspor yönetim kurulu taraftarlara çağrıda bulunarak maçlarda olumsuz davranışlardan uzak durulmasını bir kez daha yineledi Şimdiye kadar temsilcilerin tuttuğu rapor sonunda çeşitli nedenlerden dolayı para cezası alan Eskişehirspor kulübü eksiklerini gidermek için gerekli hazırlıklara da başladı
Es Es Samsun maçına hazırlanıyor
Eskişehirspor tesislerinde hazırlıklarına devam eden takım, antrenman saatinde sağanak yağışa rağmen çalışmalara devam etti Sakatlığı bulunan Fatih Sezer haricinde tüm takımın katıldığı antrenmanda toplu ısınma koşusu, kültür fizik hareketleri sonrası çift kale maç yapıldı
Teknik direktör Metin Diyadin, Samsunspor'un ligin başarılı takımlarından biri olduğunu, deneyimli futbolcuları kadrosunda barındırdığını söyledi
Diyadin, Samsunspor'un özellikle forvet hattının etkili olduğunu anlatarak, ''Biz de iyi bir takımız Zor maç olacak Hedefimiz bu maçtan da üç puan almak'' dedi
Öte yandan, tesislere gelerek Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu ve teknik kadroyla görüşen Vali Kadir Çalışıcı, İstanbulspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla yenen takımı kutladı
Bu kenti yöneten kişiler olarak her zaman takımın yanında olduklarının bilinmesi gerektiğini ifade eden Çalışıcı, ''Geçen hafta Ankara'da valiler toplantısı vardı Herkes bana sizleri sordu Başarınızla orada bir kez daha gururlandım Bu yıl yakaladığımız fırsatı iyi değerlendirerek Eskişehirspor'u layık olduğu bir üst lige çıkarmanızı bekliyorum'' dedi
Antrenmanın ardından teknik kadro, futbolcular ve kulüp personeline grip aşısı yapıldı
Diyadin “İstikrara devam”

Eskişehirspor futbol takımının çalıştırıcısı Metin Diyadin, İstanbulspor maçının geride kaldığını belirterek, " Her hafta yeni bir sayfa açılıyor ve yeni bir rakip bizleri bekliyor Doğal olarak her haftaya kazanmak için hazırlanıyoruz Bu haftada Samsunspor maçı var Samsun takımı grubun iyi ekiplerinden birisi Özellikle forvet bölgesinde tecrübeli isimleri bulunuyor Ancak grubun en iyi takımı biziz Bu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanmak için hazırlıklar yapıyoruz " yorumunu yaptı
|