Konu
:
Gazateden Haberler
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : gazateden haberler
01-25-2008
#
6
hayko26
Cevap : gazateden haberler
Köstek değil destek zamanı
“Şehrimizin gözbebeği mazisi başarılarla dolu Eskişehirspor’umuza 11 yıllık süper lig özlemine bu sene kurduğu kaliteli kadroyla adım adım ilerlemektedir
Grubun en fazla galip gelen takımı, idealist genç bir başkanı canını dişine takıp tüm desteği veren yönetim kurulu 10 numara hocası ve teknik kadrosu birbirinden kaliteli futbolcusu ve içeride dışarıda takımını yalnız bırakmayan muhteşem taraftarı ve basınıyla averajla ikinciliğe yerleşmiş süper lige göz kırpmaktadır
Ama hal böyle iken eski başkanlarımızdan Ali Çelikoğlu çıkıyor ve bu haftaki Samsun maçında hasılata temlik koyduruyor
Avukatlar gişelerde hasılata el koyarken Samsun takımın başkanı, yönetiücileri ve seyircileri bile buna şahit oluyor
Sevgili kamuoyu size soruyoruz bu ayıp değil midir: İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Celalettin Cerrah’ın işini bırakıp şehrimize gelerek takımımıza destek vermesi sayın Bakan’ın sayın Vali’nin destekleri tam bütün parçaları birleşmiş adım adım şampiyonluğa giderken tekerleğe çomak sokmak kimseye yakışmaz ki
Bu kişi Eskişehirli bir iş adamı ve eski bir Eskişehirspor Başkanı olursa hiç yakışmaz
Lütfen Sayın Çelikoğlu kararınızı bir daha gözden geçirin
Kararınızda ısrarcıysanız bizlerde sizi protesto edeceğimizi tüm Eskişehir halkına duyuroyurz
Kim Es-Es’imize yanlış bir harakette bulunursa karşısında bizi bulur
Bu bir Eskişehirli duruşudur
Eskişehirspor bizim hayat felsefemiz olmazsa olmazımız, gözbebeğimizdir
”
hayko26 Kullanıcısının Web Sitesi
hayko26 tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul