01-25-2008
|
|
hayko26
|
Cevap : gazateden haberler
TARAFTARDAN YÖNETİME ÇAĞRI  
Örnek taraftar Oluşumu’nun (ÖTO) dün yaptığı açıklamada yönetim kuruluna önemli çağrılarda bulunuldu Yapılan yazılı açıklamaya göre, “Yönetimin Eskişehirspor-Samsunspor maçından itibaren başlatmış olduğu uygulamaya göre her hafta İlköğretim öğrencilerine yönelik 1000 öğrencimizin sponsor bulunarak maçlara davet edilmesini takdirle karşılıyor, yapmış oldukları katkıdan dolayı başta Başkanımıza, Milli Eğitim Müdürümüz, aynı zamanda Yöneticimiz Ertuğrul Dindar’a ve Yönetim Kurulumuza sonsuz teşekkür ediyoruz Biliyoruz ki gerçek Eskişehirspor’lu ancak tribünlerde yaşayarak olunur Ulusal medyanın etkisi ile İstanbul takımlarından başka takım bilmeyen bu gencecik fidanlarımızın Eskişehirspor’lu olmasına katkıda bulunarak yeni nesli de kurtarmış bulunmaktasınız
Örnek Taraftar Oluşumu olarak son günlerde Eskişehirspor taraftarlarınca maç biletlerinin pahalılığı üzerine yapılan konuşmalar ve tartışmalar üzerine “şampiyonluğa giden yolda ne türlü fedakarlık yapılması gerekiyorsa bizler hazırız” diyerek değerli yönetimimize sesleniyoruz;
Başkanımızın, önceki günlerde yapmış olduğu açıklama üzerine “kombine kartı alanları mağdur etmemek için herhangi bir ucuzlatmaya gitmeyi düşünmüyoruz” açıklamasından da anlaşılacağı gibi yönetimin de bu konuda sıkıntısı olduğunu anlıyoruz Şampiyonluğa gidilen yolda takımımızın herhangi bir maddi problem yaşamaması ne kadar gerçekse, Türkiye’nin ve Eskişehir halkının da bir takım ekonomik zorluklar içerisinde olduğu da gerçektir Fakat Süper Lig yolunda kenetlenmemiz içinde dolu tribünler önünde oynamak ve bu coşkunun şehrimize yayılarak taraftarın da itici bir güç olduğu unutulmamalıdır Bu nedenle tribünlerimizin boş kalmamasını, gerek yakın çevremizden duyduklarımız, gerekse iki kardeşin sıra ile maçlara geldiğini, çoğu babanın fedakarlık yaparak kendileri yerine çocuklarını maçlara gönderdiklerini üzüntü ile duyuyor ve biliyoruz Bu konuda kombine kartı olan bizler yapılacak indirime herhangi bir tepkimiz olmayacağı gibi, diğer kombine kartı olan taraftarlarımızın da herhangi bir tepkisi olacağını sanmıyor, aksine indirimin yapılması taraftarı olacaklarını biliyoruz Fakat Yönetim Kurulumuzun geçen yıl yapmış olduğu fiyat politikası nedeni ile bir güvensizlik ortamı oluşmuş ve bu sezon beklenilen kombine kartı satışı beklenildiği gibi olmamıştır İşte bu güvensizlik ortamının ortadan kalkması için gelecek sezon, bu sene kombine kartı alanların, seneye bu yıla ait kombinelerini ibraz ederek % 20 ila 30 arası indirimli sahip olabilmeleri yönetime karşı güven ortamı sağlayacağı gibi seneye aynı sayıda kombine biletinin de satışı garanti altına alınacaktır Bu sene taraftardan gelen yoğun talebin yaratmış olduğu sıkıntı da böylelikle ortadan kalkmış olacaktır Şayet Yönetimimizin taraftarımızın sesine kulak vererek bilet fiyatların da indirime gitmesi halinde, yeni fiyat üzerinden, kalan 11 maça göre, farklı renkte çıkaracağı yeni bir kombine kartı satış kampanyası ile kulübe yeniden sıcak para akışı da sağlamış olacaktır Hiç bir indirime gitmemesi halinde ise en azından gelecek neslimizin Eskişehirspor’lu olabilmesi adına, mutlaka ama mutlaka öğrenci ve bayan indirimine gitmesi zorunlu gözükmektedir” denildi
|