Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...

Eski 01-02-2008   #82
Tehlikeli

Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...

Starsailor

As soon as you sound like him Sen, onun gibi konuştuğun anda Give me a call Beni bir ara When you're so sensitive Sen çok hassas olduğun zaman Its a long way to fall Düşmek için onun uzun bir yol Whenever you need a home Ne zaman bir eve ihtiyaç duyarsan I will be there Ben, orada olacağım Whenever you're all alone Ne zaman bütünüyle yalnızsan And nobody cares Ve hiç kimse önemsmediğinde You're just a poor misguided fool Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmış bir *****sın Who thinks they know what I should do Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen A line for me and a line for you Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için I lose my right to a point of view Görüş belirtme hakkımı kaybederim Whenever you reach for me Ne zaman benim için uzanırsan I'll be your guide Ben, senin rehberin olacağım Whenever you need someone Ne zaman birisine ihtiyaç duyarsan To keep it inside Onu içerde tutmak için Whenever you need a home Ne zaman bir eve ihtiyaç duyarsan I will be there Ben, orada olacağım Whenever you're all alone Ne zaman bütünüyle yalnızsan And nobody cares Ve hiç kimse önemsemediğinde You're just a poor misguided fool Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmışı bir *****sın Who thinks they know what I should do Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen A line for me and a line for you Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için I lose my right to a point of view Görüş belirtme hakkımı kaybederim I'll be your guide in the morning Sabah senin rehberin olacağım You cover up bullet holes Kurşun deliklerini östersin As soon as you sound like him Sen, o gibi konuştuğun anda Give me a call Beni bir ara When you're so sensitive Senin, çok hassas olduğun zaman Its a long way to fall Düşmek için uzun bir yol You're just a poor misguided fool Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmış bir *****sın Who thinks they know what I should do Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen A line for me and a line for you Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için I lose my right to a point of view Görüş belirtme hakkımı kaybederim

Alıntı Yaparak Cevapla