Konu
:
Müslüman İsek Lütfen Bu Konuya Duyarlı Olalm!
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Müslüman İsek Lütfen Bu Konuya Duyarlı Olalm!
01-02-2008
#
7
gülgüzeli
Cevap : Müslüman İsek Lütfen Bu Konuya Duyarlı Olalm!
Alıntı:
ahmetakb
tafarından gönderildi
öncelikle böyle bi konuya değindiğin için saol öyle resimler olabilir bizde protesto ederiz etmesine ama sadece kolayla biten birşey olsa amenna üzerinizdeki elbiseden tutunda yediginiz yiyecege kadar amerikan israil malı ona ne demeli o zaman hiçbirşey yemeyelim ve içmeyelim böyle şey olmaz kusura bakma bu konuda ancak sözde duyarlı olabiliyoruz ama eski tas eski hamam devam ediyor teşekkürler
ahmetakb
>> bende ilk önce vakit ayırıp bu konuyla ilgili düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim
gerçekten çok güzel söylemişsin tekrar teşekkürler fakat şöyle bi durum var demişsin ki
(saol öyle resimler olabilir bizde protesto ederiz etmesine ama sadece o içecek le birşey olsa amenna
)>>yani birileri protesto ediyo diye protesto edilmez şayet kişiyi'de rahatsız eden bişey se,içini acıtan bi olaysa,bende varım der
ve tavrını koyar bunada kimse engel olamaz
(hiç birşey yemeyelim ve içmeyelim böyle şey olmaz kusura bakma bu konuda ancak sözde duyarlı olabiliyoruz eski tas eski hamam devam ediyor
)>>hiç birşey yemeden tabii ki duramayız bunu sizde biliyorsunuz bu mümkün değil fakat yiyeceklerimiz veya içeceklerimiz illaki bunlar olmak zorunda'da değil (sanırım)
artı madem böyle düşünüyor böyle görüyosunuz en azından yapa bildiklerimizi yapalım demi
ama benim isteğim,daha dogrusu dileğim sadece bize yani biz müslümanlara haram kılınmış bi hayvanın katkkısının oldugu bu içeceği (bilmeden)! içenler var ise ki bilipte içenlere zaten hiç bi sözüm yok! bilmeden içenlerde hani belkii
???
işte bu cümleler için çok teşekkür etmiştim
dediğiniz bi gerçek,bi çok şeyde olduğu gibi sadece söz de duyarlı olabiliyoruz ki bu çok acı keşke sözlerimizde olduğu gibi icraat'larımız da olsa idi
size tekrar teşekkür ediyorum bu konuda ben çok hassasım şayet sizi kıracak yada sizin yalnış anlayacağınız kelime yada kelimelerim olduysa özürdilerim
yalnış anlaşılmaktan sa hiç anlaşılmamayı tercih ederim
hayatta korktuğum şey yalnış anlaşılmaktır
Allaha emanet olun saygılarımla