Konu
:
Baş Örtüsü.Örtünmeme Bahaneleri
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Baş Örtüsü.Örtünmeme Bahaneleri
12-28-2007
#
7
gülgüzeli
Cevap : Baş Örtüsü.Örtünmeme Bahaneleri
Alıntı:
bukettt
tafarından gönderildi
Herkesin düşüncesini bilmemem ama ben,herşeyin başörütüsü olmadıgına inanıyorum
Ayrıca kapalı insanlara,değiişik düşüncesi olanlara da saygı duyuyorum
Kafası kapalı,kallbi nice şeytanlıklarla dolu tonlarca insan var
Demek istediğim allaha inanmak,ibadet etmek kafanın kapalı olmasıyla eşdeğer değil
Teşekkürler
Alıntı:
Obstinate
tafarından gönderildi
Kapanmak Önemli Degil Önemli Olan Kalbin Temizligi
bence önemli olan bu, kimseyi başı açık diye uyarmakta kimseye düşmez bence herkes kendi hayatını yaşıyo ve kendi yaptıklarından sorumlu parayla imanın kimde olduğu bilinmez diye boşuna dememişler allahla kul arasınada giremeyeceğimize görede
yani kısacası başını açtı günahkar kapadı ne kadar hanım oldu bunlar bana bişi ifade etmiyo
kalbi temiz olsun ve niyeti iyi olsun
Alıntı:
bebishcik
tafarından gönderildi
Herkesin inanışı kendine açık kapalı diye ayırım yapanlara sinir oluyorum kapalı olupta neler yapan insanlar var kişilikle alakalı insan olmayı öğrenmeli önce açık yada kapalı farketmez
Alıntı:
esmer_yar
tafarından gönderildi
ayy harika bi yazı
çevremde bu bahaneleri söyleyen o kadar çok kişi var ki
ne kadar tşk etsem azdır bu yazı için
arkadaşlar ilk önce hepinize çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için fakat lütfen dikkat ederseniz burda yok saçı açık yada kapalı diye kişiler eleştirilmiyo,yada şöyle söyleyeyim saçı açık olan kişiler haşa imansızdır,inancı olmayan kişilerdir,yada işte kısaca kötü kişiliklerdir denmiyo! lütfen
kapalı olanlarda hani çok inançlı ve imanı çok kuvvetli de denmiyo
bunu bikere anlayalım
saçı açık olup 5 vakit namazını kılan ,ve saçı kapalı olup boynumuzun borcu olan 5 vakit namazını kılmayan kişilerde var bildiğim
yani konu bu değil lütfen saptırmayalım
artı sevgili kardeşim obstinate kesinlikle görüşüne katılmıyorum tabiiki saygım sonsuzdur o ayrı bir konu fakat uyarmak yada bi kişinin kapanmasına vesile olmak çok güzel bi olaydır
çünki kapanmayı o yada bu yani herhan gibi birisi söylemiyo
bu Allahın emridir! tekrar herkese çok teşekkür ediyorum görüşlerinizi bildirdiğiniz için