12-10-2007
|
|
RaHaTSiZ
|
Öğrendim Ki... Size Anlatmak İçin...
Öğrendim ki  Güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika
Öğrendim ki  Hayatında nelere sahip olduğun değil kiminle olduğun önemli
Öğrendim ki  Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün, ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek
Öğrendim ki  Kendini en iyilerle kıyaslamak değil, kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir
Öğrendim ki  İnsanların başına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları önemli
Öğrendim ki  Ne kadar küçük dilimlersen dilimle her işin iki yüzü var
Öğrendim ki  Olmak istediğim insan olabilmem çok vakit alıyor
Öğrendim ki  Karşılık vermek, düşünmekten çok daha basit
Öğrendim ki  Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek, hangisi son gorüşme olacak bilemiyorsun
Öğrendim ki  "Bittim" dediğin andan itibaren pilinin bitmesine daha çok var
Öğrendim ki  Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder
Öğrendim ki  Kahraman dediğimiz insanlar bir şey yapılması gerektiğinde, yapılması gerekeni şartlar ne olursa olsun yapanlardır
Öğrendim ki  Affetmeyi ögrenmek deneyerek oluyor
Öğrendim ki  Bazı insanlar sizi çok seviyor ama, bunu nasıl göstereceğini bilemiyor
Öğrendim ki  Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz, bazıları hiç karşılık vermiyor
Öğrendim ki  Para ucuz bir başarı
Öğrendim ki  Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları kaldırmak için elini uzatır
Öğrendim ki  İki insan aynı şeye bakıp tamamen farklı şeyler görebilir
Öğrendim ki  Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar daha uzun yol yürüyor
Öğrendim ki  Hiç tanımadığın insanlar, iki saat icinde, senin hayatını değiştirebilir
Öğrendim ki    Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez
Öğrendim ki  Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor
Öğrendim ki  Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir Onları da affetmek gerekir
Öğrendim ki  Bazen başkalarını affetmek yetmiyor Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor
Öğrendim ki  Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz
Öğrendim ki  Her problem kendi içinde bir fırsat saklar Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır
Öğrendim ki  Allah(cc)ın yolundaymış gibi görünmek kolay ama olmak çok zor  
|
|
|