11-16-2007
|
|
tatia27
|
Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............
arkadaşlar inşallah çalışmamı begenirsiniz   yaşlanıncada beraber olmak dilegiyle   
KAPLAN:Arkadaşlar,ben size demiyormuyum ''Açtıgınız kolaları ,amannnnnn ne kolası konuları tekrar tekrar açmayın,başlıklara dikkat edin diye   Gençligimde oraya kontrol edin diye bişey yapmıştım ,şimdi o sistem kullanılmıyo biliyorum amane yapayım gözlerim seçmiyorki yeni yöntemleri araştırıp bulayım  Müdürlerinde bişey yaptıgı yok   40 yıldır ben söylüyorum ben dinliyorum  Zaten satacam bu köyüde ne köyü ya bu forumuda    allah allahhhhh
PUSLU:Sevgili bukett,geçenlerde bana bi özel msj atmışın ,okuyamadan kayboldu nereye attım onu da bilmiyorum    Ha bu arada senin kız almanya dan yeni bi şeker ilacı getirecekti ne oldu o??
MATE:Emekli oldugumdan beri boştayım biliyorsunuz  Gençligimi bu foruma adadım bu yüzden evlenemedimde  Bari bi bölüm açın bana ,ordan yeni üyelere ders vereyim    
YOSUN_26:Arkadaşlar bakın bu konu 2,423,841 kere görüntülenmiş ama 348 670 msj atılmış  Emege saygı ltfn  Geçen bizim beyle hesapladık bugüne kadar size güncel haber bölümünden 823,480 kötü haber,142,743 mutlu haber vermişim  saolsun benim mühendis olan torun saydı bu msjıda ona yazdırdım elim titrio mause yi denk getiremiyorum ki  
ERGENEKON:Bugün dikkat ettimde 28 milyon tane konuya teşekkür etmişim    wayy be zaman ne çabuk geçmiş Aklıma gelmişken AB ye girdik diye bi konu gördüm ona da bi teşekkür edeyim  
GÖZYAŞI:Ulen 30 yıldır bu sitenin duygusunu ben ayakta tutuyorum   bende duygu denen bişey kalmadı  Aşk meşk diye diye ben aşık olupta evlenemedim  neyse yeni bi konu açtım ''üstteki üyeye evlenme teklifi edelim'' diye   bakalım bana teklif eden olacakmı??
RAHATSIZ:Ben yaşlandım şu angelina jolie yaşlanmadı ulen  gençken belki şansım vardı    neyse fan sitesine bi msj daha atayım ben belki olgun erkeklerden hoşlanıyordur   zzzzzzz
ANGELESDREAM:Vay bee gençken özel msj kutumu boşaltmaktan gına gelirdi  şimdi 15 yıl önce 35 yaşındaki bi üyeden msj almıştım hala onu saklıyorum  dur bi aynaya bakayım   yokk yokkk hala güzelim ya şu kırışıklar dışında:(
BLACK_R_O_S_E:Arkadaşlar bunndan 20 yıl önce enteresan resimlere bi konu açmıştım   Yeni aklıma geldi ben o resmi biyerden alıntı yapmıştım ama yazmadım  neydi o sitenin adı yaaa
ROCK_ALLTİME:Ahh ahh rock müzigin coşkusu hala dün gibi aklımda   Koptugumuz günler nasılda geçti  Neyse şu nickimi degiştireyim ''yaşlı kurt ''mu yapsam ,rock_sometime mı yoksa rock_never mı   ımmmm
YENİ ÜYE: Hehe desenize burası bunak ihtiyarlarla dolu amcalar teyzeler siz ne zaman emekli olmayı düşünüyorsunuz durun size biraz küfür edeyim zaten banlamayıda unutmuşsunuz
AFFINIZA SIGINIYORUM Bİ KUSURUM OLDUYSA AFFOLA         TATİA27