Yalnız Mesajı Göster

Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............

Eski 11-16-2007   #1
tatia27
icon111

Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............

arkadaşlar inşallah çalışmamı begenirsiniz yaşlanıncada beraber olmak dilegiyle

KAPLAN:Arkadaşlar,ben size demiyormuyum ''Açtıgınız kolaları ,amannnnnn ne kolası konuları tekrar tekrar açmayın,başlıklara dikkat edin diyeGençligimde oraya kontrol edin diye bişey yapmıştım ,şimdi o sistem kullanılmıyo biliyorum amane yapayım gözlerim seçmiyorki yeni yöntemleri araştırıp bulayımMüdürlerinde bişey yaptıgı yok 40 yıldır ben söylüyorum ben dinliyorumZaten satacam bu köyüde ne köyü ya bu forumudaallah allahhhhh

PUSLU:Sevgili bukett,geçenlerde bana bi özel msj atmışın ,okuyamadan kayboldu nereye attım onu da bilmiyorumHa bu arada senin kız almanya dan yeni bi şeker ilacı getirecekti ne oldu o??

MATE:Emekli oldugumdan beri boştayım biliyorsunuzGençligimi bu foruma adadım bu yüzden evlenemedimdeBari bi bölüm açın bana ,ordan yeni üyelere ders vereyim

YOSUN_26:Arkadaşlar bakın bu konu 2,423,841 kere görüntülenmiş ama 348670 msj atılmışEmege saygı ltfnGeçen bizim beyle hesapladık bugüne kadar size güncel haber bölümünden 823,480 kötü haber,142,743 mutlu haber vermişimsaolsun benim mühendis olan torun saydı bu msjıda ona yazdırdımelim titrio mause yi denk getiremiyorum ki

ERGENEKON:Bugün dikkat ettimde 28 milyon tane konuya teşekkür etmişim wayy be zaman ne çabuk geçmişAklıma gelmişken AB ye girdik diye bi konu gördüm ona da bi teşekkür edeyim

GÖZYAŞI:Ulen 30 yıldır bu sitenin duygusunu ben ayakta tutuyorumbende duygu denen bişey kalmadıAşk meşk diye diye ben aşık olupta evlenemedimneyse yeni bi konu açtım ''üstteki üyeye evlenme teklifi edelim'' diye bakalım bana teklif eden olacakmı??

RAHATSIZ:Ben yaşlandım şu angelina jolie yaşlanmadı ulengençken belki şansım vardı neyse fan sitesine bi msj daha atayım ben belki olgun erkeklerden hoşlanıyordurzzzzzzz

ANGELESDREAM:Vay bee gençken özel msj kutumu boşaltmaktan gına gelirdişimdi 15 yıl önce 35 yaşındaki bi üyeden msj almıştım hala onu saklıyorumdur bi aynaya bakayımyokk yokkk hala güzelim ya şu kırışıklar dışında:(

BLACK_R_O_S_E:Arkadaşlar bunndan 20 yıl önce enteresan resimlere bi konu açmıştımYeni aklıma geldi ben o resmi biyerden alıntı yapmıştım ama yazmadımneydi o sitenin adı yaaa

ROCK_ALLTİME:Ahh ahh rock müzigin coşkusu hala dün gibi aklımda Koptugumuz günler nasılda geçtiNeyse şu nickimi degiştireyim ''yaşlı kurt ''mu yapsam ,rock_sometime mı yoksa rock_never mıımmmm

YENİ ÜYE: Hehe desenize burası bunak ihtiyarlarla dolu amcalar teyzeler siz ne zaman emekli olmayı düşünüyorsunuz durun size biraz küfür edeyim zaten banlamayıda unutmuşsunuz

AFFINIZA SIGINIYORUM Bİ KUSURUM OLDUYSA AFFOLATATİA27

Alıntı Yaparak Cevapla