Konu
:
Güzel Bir Aşk Hikayesi
Yalnız Mesajı Göster
Güzel Bir Aşk Hikayesi
11-02-2007
#
1
gulhan
Güzel Bir Aşk Hikayesi
peri kızı penceremden yagmur damlalarını izliyordum
bir yandanda radyomun kısık sesi yalnızlıgıma eşlik ediyordu
birden canım dısarı çıkıp yagmurda yürümek istedi,üstüme kırmızı montumu alıp kendimi dogru dışarı attım
sahilde yalnız basıma yürümeye başladım ,hırçın dalga sesleri kulagımda bir şarkı gibi mırıldanıyordu
sonra az ilerdeki bir bakna oturdum ve sırılsıklam olmuştum, yagmur damlaları şaçlarımdan yanaklarıma dogru süzülüyordu sonra birden yagmurun kesildigini hissettim ve yanıbasımda bir gölge belirdi,basımı yukarı kaldırdım kafamın üstünde bir şemsiye bir iki çift göz üzerimde beni izliyor
karsımda ince uzun boylu yeşil iri gözlü yakısıklı bir genç duruyordu, ve bana zarif kibar bir ses tonuyla iyimisiniz diye sordu
bende sadece evet diyebildim ve sonra oda bana çok ıslanmıssınız hasta olacaksınız dedi
bende meraketmeyin bir şey olmaz ben ıslanmaya alısıgım diye cevap verdim
yüzünde garip gir gülümseme ifadesi olustu ve birazda şaşkın gibiydi
bana eger isterseniz semsiyemi sizinle paylaşabilirim ,sizi gideceginiz yere kadar ***ürebilirim dedi
tabi ben kabul etmedim ozaman siz semsiyeyi alın benim gidecegim yer kısa hem bende aslında ıslanmayı severim dedi
ikimizde gülümsedik
yüzünde masum bir bakıs vardı içten ve samimi oldugu o iri yeşil gözlerinden anlaşılıyordu
bana adımı sordu peri dedim
oda evet bu halinle bir periye çok benziyorsun dedi
yine gülümsedik
ben banktan kalktım üşümeye başlamıstım sanırım oda bunu anlayıp beni az ilerdeki cafeye davet etti
sıcak bişiler içeriz biraz ısınırsın sonra istersen ıslanmaya devam edersin dedi ve yine güldük
ondan hoşlandım ve davetini kabul ettim cafeye gidip çay içip sohbet etmeye başladık ve aradan yıllar geçti biz hala sohbet ediyoruz
işte benim ilk aşkım böyle başladı ve hala devam ediyor
gulhan
Kullanıcının Profilini Göster
gulhan tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul