Yalnız Mesajı Göster

Eski 10-06-2007   #7
Ergenekon

merhaba ergebekon abi:)))
ben rüyamı anlatayım biraz ilginç ama neyse:))
rüyamda Hz Aliyi çok görüyorum
Neredeyse aydan aya gördüğüm mutlaka oluyor!
bir tünel görüyorum orada HzAlinin resmini görüyorum ve bana birtakım soru soruyorlar,çok zoruma gidiyor,
ama bi anda anlımdan birisi öpüyor ve tünelden anlayamadığım bir ferahlikla geçiyorum,
sonra bir suya atlıyorum suyun dibi görünüyor pırıl pırıl
Sudan çıkıyorum etrafıma bakınıyorum,çok uzaklardan garip sesler duyuyorum,bi tanıdığımın sesi ve
bende telaşla oraya gitmeye çalışıyorum ama bana seslenen böyle huzur veren bir ses bana yanlış yaptığımı
ve olman gerek yer burası diyor,
Gene HzAlinin resmini görüyorum,ağlıyorum sonunda ve kalktığımda gerçekten gözlerimden yaş geliyordu,
bunu annem bile gördü!
çok acayip bir rüya!bi açıklama getirirseniz sevinirim!

Hayırlara vesile olsun, çok güzel, muhteşem bir rüya
Hz Ali'yi görmek büyük müjdelerin haberidir, siz çok cömert ve kendinden önce yakınlarını düşünen ve ailesine çok bağlı birisiniz,
her konuda başarılı olacağınızın müjdesi bu rüya,iyi bir mevki sahibi olcaksınız ilerde, çevrenizde olan fitne, fesat ve kötülüklerden uzak yaşayacaksınız
Çok önemli bir olayda arabulucu görevi yapacaksınız
Yakın zamanda sizi fazla sevindirecek bir haber alacaksınız bu atladığınız suyla ilgili,
Tünel bambaşka bir hayra vesile, çok büyük işlere gireceksiniz ilerde, büyük ihtimal karşılıklı anlaşma yapılan iş koluyla ilgili bir meslek bekliyor sizi,
tahsil hayatının veya iş hayatının akibeti çok aydınlık görünüyor
Çevrenize çok yardımcı olacağınız bir hayat süreceksiniz, zaman zaman zorluklar var, bir ara çok sevdiğiniz aileden biriyle kısa süren bir dargınlık yaşayacaksınız bunun sebebi bir gönül işiyle ilgili ama iyi neticelenecekÇünkü siz ailenize aileniz de size çok bağlı görünüyor
Gene de biraz alıngan ve çabuk kırılgan davranışlardan uzak durun
Rüyanız hayırlı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla