10-05-2007
|
|
Ergenekon
|
Ya aslında ben rüya tabirlerine ve fala inanmıyorum ama etkisinde kalıyor insan, ben rüyamda bir dağa çıktım, orda bir dağ keçisi gördüm ve taşla vurdum, birkaç arkadaşa o keçinin etinden getirdim beraber yedik işte böyle karışık bir rüya tabir ederseniz sevnirim şimdiden teşekkür ederim 
Değerli üyemiz,
Rüya tabirleri sadece tahminlerden oluşmaktadır Bunlara kesin inanmak imani yönden risklidir Lütfen bu bilinçle okuyunuz
Rüyanın tabirine gelince, öncelikle çok güzel bir rüya olduğunu söyleyeyim, rüyada dağ genelde hayra yorulur Bir dağa tırmandığını gören kimse, çok büyük emek vererek, kendi gücüyle hedeflediği şeylere ulaşacak demektir üstesinden gelmesi zor olan bazı işleri çözdüğünüz için ödüllendirileceğiniz anlamına da gelir Keçi şer bir insana delalet eder ama onu öldürdüğünüz için size zararı olmayacak, ve size kötülük yapmak isteyen bir insandan kurtulacaksınız Etini arkadaşlarınla yediğiniz için arkadaşlarınızla beraber resmi bir yerden beklediğiniz haber var bu haber kısa zamanda geliyor ve sevinçli bir haber, hayırlara vesile olsun rüyanız
|
|
|