Yalnız Mesajı Göster

Eski 09-29-2007   #3
Ergenekon

İyi günler, ben gördüğüm rüyayı araştırdım ve birçok bilgi edindim ama hep farklı yorumlar okuyunca kafam karıştı Zahmet olmazsa yorumlar mısın Şimdi ben bir su kenerındayım bir takım kişiler var herhalde balık tutuyorlar, arada onlarla konuşuyoruz birden ben elimde iki küçük balık görüyorum Bu kişilerden birisi benden balıkları almaya çalışıyor ben kaçıyorum Kaçarken balığın biri yere düşüyor O elimdeki balık da birden kocaman bir balık oldu İşte böyle Şimdiden teşekkürler
Benim tabirim şöyle olacak, sizin uzun zamandır süren ve birden fazla kişiyi ilgilendiren bir miras ya da alacak-verecek işiniz varİlgili kişiler bir araya gelip tekrar konuşacaklar ve konu çözüme kavuşacak Sizin de ya alacağınız iki küçük pay ya da miras işiyse hisseniz iki küçük hisse Bu anlaşmadan sonra taraflardan biri anlaşmazlık çıkarıp itiraz ediyor ve sizin payınıza göz dikiyor Siz de bu konuyu halletmek için bir payınızı harcamak zorunda kalıyorsunuz ve bu meseleyi hallediyorsunuz Balıkların cinsini de bilseydim iyiydi Balıklar parlak ve pullu ise hayırlı bir miras, pulsuz ise hayrı yok Ama devamında elinizdeki balık büyüdüğüne göre, bu size kalan hakkı iyi kullanıyor ve değerlendirip arttırıyorsunuz Bence çok güzel bir rüya
Bir ihtimal miras işiniz yoksa kafanızı meşgul eden sizi rahatsız eden birden fazla kişiyi ilgilendiren bir konunun sizin istediğiniz şekilde neticelenip bu işin halledileceğine de yorumlayabiliriz

Alıntı Yaparak Cevapla