Yalnız Mesajı Göster

Bir Arkadaşın Rüyası Ve Tabiri

Eski 09-28-2007   #1
Ergenekon

Bir Arkadaşın Rüyası Ve Tabiri

"Nasılsın sevgili Ergenekon görüşmeyeli ? Senden birşey rica etmek istiyorum Senin ilgilendiğin bir konu yanlış bilmiyorsam " rüyalar" falan Rüyamda bir otobüste gelincik tarafından ısırıldım ve sol kolumdan ısırıldım , bir parça et kopardı Çok merak ediyorum bunu pek hayrı alamet değil diye düşünüyorum :) Belkide kuruntu herneyse Nette falan aradım doğru düzgün bir sonuç ile karşılaşamadım sen yardımcı olursan çok makbule geçicek Şimdiden teşekkür ediyorum"

Bazı rüyalar ikaz niteliğindedir, bu onlardan birisi Tabi görme saati ve günü de çok önemliydi ancak bu haliyle tabir edelim
Bir kere gelincik ve ısırılma o kadar uyum gösteriyor ki, şu sebeple;
Gelincik, hilekar, merhameti az olan,alçak kişiyle tabir edilir
Isırma eylemi de aşağı yukarı aynı anlamdadır, o da hileye, kin ve düşmanlığa delalet eder, her ne kadar bazı tabirciler ısırılmayı derin sevgi olarak tabir etmişlerse de buradaki uyum ilk tabiri destekliyor
Netice olarak yakın zamanda yolculuk yaparsanız, tanımadığınız biriyle kesinlikle temasta ve dosluk kurma eyleminde bulunmayınız, çünkü bu kişi çok ard niyetli biri görünüyor, dediğim gibi bazı rüyalar vuku bulur bazıları bu örnekte olduğu gibi sizi ikaz eder, bu ikaz eden rüyalardan birisi Ya da biri sizi bu günlerde veya önümüzdeki günlerde bir yolculuğa teşvik ediyorsa o kişiyle bu yolculuğa çıkmayınız, göründüğü gibi birisi değil Rüyanız bu sebeple tam aksine sizi uyarıyor bu da kalbinizin temizliğini ve inançlı bir kul olduğunuzu gösteriyor Hayırlara vesile olsun dilerim, endişe edecek bir şey yok

Benzeri rüyalar için buraya aldım, biri bir hayvan veya insan tarafından ısırılırsa fitneci ve kötü bir insana işaret eder

İsim açıklamadan burada rüya sahiplerinin , bildiğim rüya tabirlerini yapmak istiyorum
Ama unutmayalım ki burası nihayette bir astroloji köşesidir ve çoğu konu bir eğlenceden ibarettir Esen kalınız

Alıntı Yaparak Cevapla