11-06-2006
|
#1
|
bessraa
|
Azeri Cep Mesajları
AZER İ SEVGİ MESAJLARI
"-Sene bu mesajı deyil, üreyimi yollamaq isterdim  Telefonu deyil elimi tutmani isterdim, mesaja deyil gozlerime baxib seni sevirem demeni isterdim  "
"-Bu mesaji oxudunsa mene heyransan Vecine deyilse meni sevirsen Cavab versen mensiz yashaya bilmirsen Cavab vermesen mene vurgunsan Gorek indi ne edeceksen?  "
"Dünyada bir çox insan var Bezisi duygulu bezisi duygusuz, bezisi qorxulu bezisi qorxusuz Bezisi aglayib bezisi gülür amma gozelliklere ve xosbextiye layiq olan bir insan var o da indi mesajimi oxuyur  "
"-Senin üçün uzaqdan sevmeyi, baxmadan gormeyi, toxunmadan hissetmeyi, esitmeden dinlemeyi, goz yaslarimla gülmeyi ve qovusmaq üçün sebretmeyi oyrendim ancaq sensizliyi esla  "
"-Darixdigin senin üçün darixirsa darixmaq gozeldir, Donecekse gozlediyin gozlemek gozeldir Sevirse sevdiyin bax ele bu her seye beraberdir  "
"-Sene minlerce gül vermek isterdim amma güller solar, sene omrümü vermek isterdim amma bir gün oleceyem, sene sadece sevgimi verirem ki, o ebediyyen yasayacaq  "
"-Dünyada her sey ozüne bir yoldas axtarar, dasin qelbi yoxdur amma onu da yosun sarar  "
"-Senin olan her seyi, hetta sensizliyi bele seni xatirlattigi üçün sevirem  "
"-Bügün de sabah da üreyin geder yaxinindayam, ozünü tenha hissedende eli üreyine qoy  Men hemise ordayam  "
"-Esq denizden çinqil toplamaga benzer, evvel tek-tek yigirsan sonra bir-bir atirsan Sadece bezilerini atmaga üreyin gelmir ve sen atilmayanlardansan  "
"-Bu dunyada iki kor var Biri meni gormeyen sen O biri gozu senden bashgasini gormeyen men  "
"-Sene bir goyerchin gonderirem  ureyinde sevgi  qanadlarinda xoshbextlik  dimdiyinde opush var  "
ALENTEDİR   grinmnnn grinmnnn
__________________
TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn
|
|
|