Yalnız Mesajı Göster

İlkokul Mezunu Olmak Yetiyor! Üniversiteye 13 Sürekli Işçi Alınacak: Şartlar Belli Oldu

Eski 1 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

İlkokul Mezunu Olmak Yetiyor! Üniversiteye 13 Sürekli Işçi Alınacak: Şartlar Belli Oldu

İlkokul mezunu olmak yetiyor! Üniversiteye 13 sürekli işçi alınacak: Şartlar belli oldu

İŞKUR aracılığıyla verilen ilanda başta gelen koşul en az ilkokul mezunu olmak yetiyor Üniversiteye 13 sürekli işçi alımı ilanı duyuruya çıktı İşte şartlar

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, Tarım ve Hayvancılık birimlerinde görevlendirilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla toplam 13 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu

İlana göre, 13 kişilik kadronun tamamı "Tarım İşçisi-Karma Çiftlik (Bitkisel Üretim ve Hayvan Yetiştiriciliği)" meslek adına tahsis edilmiş durumda Bu kadrolardan 8'i Ziraat Fakültesi ve bağlı birimlerde, 5'i ise Veteriner Fakültesi ve bağlı birimlerde görev yapacak Adayların öğrenim düzeyi şartı ise en az ilkokul, en çok lise veya dengi mezunu olmak olarak belirlendi

3İlkokul mezunu olmak yetiyor! Üniversiteye 13 sürekli işçi alınacak: Şartlar belli oldu

Özel şartlar:

1 Traktör Ehliyeti sahibi olmak

2 İlan tarihi itibariyle Mesleki Yeterlilik Kurumu, Milli Eğitim Bakanlığı veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) onaylı Büyükbaş Hayvan Sertifikası veya Küçükbaş Hayvan Sertifikasıveya Kümes Hayvan Sertifikası olmak veya Tarım ve Hayvancılıkla ilgili faaliyet gösteren Kamu veya Özel Sektör Kuruluşlarında 6 ay süreyle çalıştığını belgelendirmek (SGK Hizmet Dökümü, Çiftçi Belgesi (ÇKS) Çiftçi Kayıt Sisteminden alınan belge veya Ortaöğretim Kurumlarının Tarım ve Hayvancılıkla ilgili bölümlerinden mezun olmak

3 En az İlkokul ve En çok Lise veya Dengi mezunu olmak

Başvuru tarihleri ve yeri:

Şartları uyan adayların başvuruları 27102025 - 31102025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden veya wwwiskurgovtr internet adresi üzerinden yapılacaktır