04-16-2022
|
|
Şengül Şirin
|
17 Nisan Günlük Burç Yorumları
KOÇ BURCU
Sevgili Koç; maddi kaynaklar, finansal durumuzla ilgilenebilir ve kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz Duygusal olarak da daha manipülatif ve kuşkucu olabilirsiniz bu da sizi psikolojik olarak rahatsız edebilir Ani sağlık problemlerine ise dikkat edin sevgili koçlar
BOĞA BURCU
Sevgili Boğa; ilişki, evlilik ya da ortağınızla ya da yakın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz Duygusal olarak ise huzursuz hissedebilirsiniz ve kuşkucu bir hale bürünebilirsiniz
İKİZLER BURCU
Sevgili İkizler; çalışma hayatınız, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz Üreme bölgesi rahatsızlıkları ya da bazı kalıtsal rahatsızlıklar nüksedebilir Ayrıca sevgili ikizler 16 Mayıs da gelirken mutlaka sağlık kontrollerinizi yaptırın
YENGEÇ BURCU
Sevgili Yengeç; aşk, flört, çocuk ya da hobinizle ilgilenebilirsiniz Eğlenmek tatil yapmak için de güzel bir gündesiniz ama duygusal olarak huzursuz hissedebilir, şüpheci olabilirsiniz Ama aslında aşk için güzel bir gündesiniz
ASLAN BURCU
Sevgili Aslan; aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz ama aile içinde huzursuz hissedebilirsiniz Her şeyi kontrol etmek isteyebilirsiniz
BAŞAK BURCU
Sevgili Başak; yakın çevre ya da kardeşlerle ilgilenmek için güzel bir gündesiniz Eğitim ya da seyahatlerle de ilgilenebilirsiniz Bol bol iletişim kurabilirsiniz
TERAZİ BURCU
Sevgili Terazi; maddi kaynaklarınız, para konularıyla ilgilenebilirsiniz ve bazı durumlar sizin güvende hissetmemenize neden olabilir 16 Mayıs öncesi; maddi kaynaklarınızla ilgili daha kontrollü olmanızı tavsiye ediyorum
AKREP BURCU
Sevgili Akrep; bugün kendinizi ortaya koyabilirsiniz ve fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz Deniz kenarlarında zaman geçirmek size iyi gelecektir Fazla şüpheci olmanız ilişkilerinizde sorunlar yaratabilir 16 Mayıs tutulması öncesi ilişkinizle ilgili daha gerçekçi yaklaşmanızı tavsiye ediyorum
YAY BURCU
Sevgili Yay; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz Duygusal olarak huzursuz hissedebilirsiniz, Meditasyon yapmak için ise iyi bir gündesiniz
OĞLAK BURCU
Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz 16 Mayısla beraber aşk, flört hayatınızla ilgili kararlar akacaksınız ve sosyal çevreniz değişecek
KOVA BURCU
Sevgili Kova; kariyer ve iş hayatınızla ilgilenebilirsiniz ama duygusal olarak bugün zorlanabilirsiniz Kadınlar ise sizi zor durumda bırakabilir Güvensizlik ve şüphecilik sizi yanıltabilir
BALIK BURCU
Sevgili Balık; eğitim, uzak akrabalar, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz Seyahat etmek bugün size iyi gelecektir
|