Konu
:
Iso 9001 Belgesi Danışmanlık
Yalnız Mesajı Göster
05-10-2018
#
1
yaprak2
İSO 9001 Belgesi Nedir?
ISO 9001 Bu belgeyi almak isteyen kuruluşlar, hizmet ya da imalat sektörünün tüm aşamalarında kaliteye odaklandığını ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasına yönelik standartlara uymayı hedeflemiştir
ISO belgesine sahip bir kuruluş bu standartları kabul ettiğini ve uyguladığını gösterir
İSO 9001 Belgesini Fiyatını Etkileyen Hususlar
İSO belgesini almak isteyen kuruluşun karşısına 2 temel masraf çıkacaktır
Bunlardan ilki kuruluşta bu sistemin kurulması, ikincisi belgelendirme sürecidir
Danışmanlık hizmeti veren firmalar tarafından ön denetim yapılacaktır
Sistemin Kurulma Safhası
Sistemin kurulması için öncelikle alt yapı ve danışmanlık süreci başlayacaktır
Danışmanlık firmaları kuruluşta görevli çalışan miktarı ve firmanın imalat ya da hizmet sürecine göre fiyat teklifi sunacaklardır
Alt yapı maliyetlerinde ise firmanın ölçümleme, yapı inşası gibi masrafları ortaya çıkacaktır
Belgelendirme Safhası
Bu safhada firmanın kalite yönetim sürecinin kurulup işletildiğini yeterli seviyede olduğunun kontrol edilerek onaylanması ve belgelenin basılması aşaması bulunmaktadır
Kuruluşun bu süreçte yapılacak denetim miktarı, denetim süresi maliyeti oldukça değiştirecektir
Bu safhadaki maliyet kuruluşlara göre değişiklik göstermektedir
Bu safhada verilen fiyata belge basımı da dâhil olmaktadır
Ülkemizde pek çok danışmanlık şirketi bulunmaktadır
Akredite yetkisi ise Türk Akreditasyon Kurumuna ( TURKAK) aittir
ISO 9001 belgesi fiyatı
sayılan safhalar ve bu safhalarda ne kadar maliyet çıkacağı önceden belirlenemeyeceğinden bu konuda danışmanlık hizmetini veren bir şirketten yardım almak en doğru seçenek olacaktır
yaprak2
Kullanıcının Profilini Göster
yaprak2 tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul