Konu
:
Kiyafetbegen Online Giyim Alışverişi
Yalnız Mesajı Göster
12-16-2017
#
1
yaprak2
Giyim alanında bir çok gelişme yenilikler yapılmıştır
Ürün yelpazesi yoğun olan bu platformda kontrollü kargo ve kapıda ödeme sistemlerinin olmasına müşterilerin en çok dikkat ettiği konulardan birisidir
İade ve değişim olmayan firmaları tekstil alanında tercih edilmediğini uzamanlarımız açıkladı
Kadın giyim , sektörünü ele alacak olursak ; bayan mont ve bayan kaban modelleri en çok satılan trend giyisiler olarak belirlenmektedir
Tesettür giyim
modasını artık yurtdışı değil Türkiye belirmektedir
Binlerce üretici firmanın sürekli , modayı takip ederek tasarladıkları tasarımlar ileri düzeyde rağbet görmektedir
Kiyafetbegen ailesi tek çatı altında toplayarak üreticileri kendi bünyesinde toparlamaktadır
%100 Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bu firma; işini dürüst ve güvenilir bir şekilde yaparak tüketicilerin dikkatini toplamayı başardı
Japon style giyim
modası ; günden günde ülkemizde rağbet görmeye başladı
Elbise, mont, kaban, etek vb
modellerin en çok satın alındığı online alışveriş sisteminde ; Kiyafetbegen ihtal ederek ürünleri satışa sunmaktadır
Tüketicilerin güvenliğini düşünerek , dünyada ilki gerçekleştiren bu firma ürünlere kasko yapmaktadır
1 yıl boyunca sorunsuz olarak iade almaktadır
İlk defa böyle bir sistem ile hizmet veren kiyafetbegen firmasına teşekkür ediyorum
Firmadan her ay en az 10 giyisi satın almaktayım
Sorunsuz iade ediyorum ve değişim sağlıyorum
Üstelik artık kargo ücretleri almıyorlar diğer firmalar gibi
Ürün iadeleri firma karşılamakta
7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri ile sorunsuz destek alabilir , siparişlerinizi sorgulayabilirsiniz
Erkek giyim
alanında hizmet veren bu firmayı tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum
yaprak2
Kullanıcının Profilini Göster
yaprak2 tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul