05-22-2016
|
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ: Koç: ben söylemekten bıktım insanlar senin arkandan konuşmaktan bıkmadı canım bu kadar popüler olmak nasıl bir duygu? kıskanıyorum seni
BOĞA: Boğa: Bazen bir lokum gibi tatlı, bazen bir kahve kadar keskin, ama her durumda sevilesidir Sevdiği söz konusu oldumu akan sular durur!
İKİZLER: İkizler: Sevdiği insana dokunmak ister ikizler İçinden öpmek geldiği zaman onu öpmek ister işte bu yüzden ayrılıkları ve hasreti hiç sevmez
YENGEÇ: Yengeç: Bir Yengecin canını sıkarsan, o da senin canını sıkar, ama sonrasında üzülen yine kendisi olur
ASLAN : Biraz daha fazla düşünmeye ihtiyacın var Aşk hayatın ile ilgili kararlar almak bu aralar doğru olmayabilir Biraz umursamaz ol 
BAŞAK : Aşık olmanın hakkını çok iyi verir bir Başak
TERAZİ Yanıp yanıp sönmeyi de bilir bir Terazi yeri geldiği zaman yaşanan her şeyi ateşe atıp gitmeyi de  
AKREP: Neşeni kaçıracak bazı olaylar yaşayabilirsin ama bunlar önemli şeyler değil O gülen yüzünü kimsenin düşürmesine izin verme
YAY : Geçmiş geçmişte kaldı Artık yeni bir sayfa açtın Bazen kendini yarım veya kalbi kırık hissediyorsun Bu durum geçici merak etme 
KOVA : Her duyduğun şey aklında şüphe bırakıyor Ama her şeye şüpheyle bakarsan mutlu olamazsın Sezgilerini dinle insanları değil !
OĞLAK: Seni kızdıran insanlara tahammülün yok aşkım Onları siktir edebildiğin gün mutluluğa koşacaksın Hatta depar atacaksın
BALIK: Duygusal ve romantik diyip geçmeyin gerekirse çok sert ve acımasız olabilir bir balık Onun bu huyunu tanımak bile istemezsiniz
|