Konu: Günlük Fal
Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal

Eski 05-05-2016   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ’un ruh hali: Mutlu da değil mutsuz da Böyle değişik bir şey

BOĞA : Başlangıçta mesafelidir bir Boğa Karşındakini tanımak ister, tanıdıktan sonra sıcacık bir insana dönüşür Soğukluktan eser kalmaz

İKİZLER’in ruh hali: Elalem ne der bilmiyorum ama umrumda olmadığı kesin

YENGEÇ : Bu aralar özel biriyle tanışabilirsiniz Yeniliğe hazır olun ! Belki de bu yenilik bütün bir hayatınızı kapsar Kim bilir

ASLAN TERAZİ AKREP BAŞAK En kötüsüde sen ona bakıyorsun,o başkasına

BAŞAK: Başak: İlişkilerinde her zaman sadıksın ve çok bağlısın Ama çok şanssızsın be canım Nerde gerzek var seni buluyor kıyamam sana

TERAZİ : Kendinizi güçsüz hissediyor olabilirsiniz Ama boşuna ümitsizliğe kapılmayın Hayat bu dönemde bol bol yüzünüze gülecek sm

AKREP: Etrafında dikkatını çekmek isteyen bir sürü gereksiz insan var Bunlar seni mutlu etmez aşkım sakın bulaşma bu tiplere

YAY: Yay: Bugünlerde pek bir neşeli pek bi hareketlisin Sürekli gezelim eğlenelim istiyorsun canım evde oturunca bunalıyorsun yerim

KOVA: Kova: anca yan gelip yat ne bu rahatlık anlamıyorum ki kalk ve kendine gel yoksa çok zor günler seni bekliyo bak söylemedi deme

OĞLAK: Oğlak: cool tavırlarınla herkesi kendine bağlıyorsun doğallığına millet aşık oluyor ben bile bazen kıskanıyorum seni

BALIK: lider, uyumlu, mert, zeki, üşengeç, uyumlu, çekici, hazır cevap, eğlenceli, güvenilir, kıskanç, duygusal, mantıklı, sadık, inatçı