05-04-2016
|
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ’un ruh hali: Bana mükemmel biri gerekmiyor,beni anlayan biri olsun yeter
BOĞA : Bir Boğa en çok gülümseyerek küfür eder
İKİZLER: -Sinirlerini kontrol edemeyen ama eğlenceli -Acılarını dışarıya yansıtmaz,içinde yaşar -Telefonunun kurcalanması (en sevmediği şey)
YENGEÇ : Beklemeyi sevmez Yengeç Güzel şeyler olacaksa hemen olsun ister
ASLAN: duygusal, hayalci, sabırlı, sahiplenici, belleği güçlü, güvence düşkünü, hassas, kıskanç, aşırı koruyan, tatlı, sadık
BAŞAK: Başak: İnsanlar seni egolu biri olarak görüyor ama ben hayatımda senin kadar mütevazi birini görmedim ben
TERAZİ : Sevdiği kişiden kolay kolay vazgeçmez bir Terazi Zaten vazgeçiyorsa da kaybeden kendisi değil muhtemelen karşısındaki olur 
AKREP: Aşk hayatında beklenmedik bi şey olabilir bu seni mutlu edecek ama hemen güvenme diğerleri gibi olmasın sonu
YAY: Yay: İnsanları düşünmekten kendine vakit ayıramıyorsun Başkasının mutluluğunu düşüneceğine biraz da kendi mutluluğuna bak
KOVA: özgür, gizemli, aşka âşık, kolay uyum sağlayan, romantik, duygusal, kolay incinen, içedönük, bilinçaltı zengin, sevgi dolu, fedakar
OĞLAK: eğer tepkisini susarak veriyorsa bir oğlak şunu bil ki etkisi çok büyük olacak
BALIK: sorumluluk sahibi, özgür, otoriter, seçici, kendine yeten, duygusal, hayalci, sabırlı, sahiplenici, enerjik, kendine güvenen, dürüst
|