Yalnız Mesajı Göster

Sevgiliye Hediye

Eski 04-08-2016   #1
kombici

Sevgiliye Hediye

Sevgiliye hediye en zor ve zahmetli hediye bölümüne geldik işte bakalım hediyeleri nasıl alacaksınız
Hediyeleri diyorum ya hediye alırken fikriniz değişirse Yani sevgiliye hediye alma kzor iştir Alırsın beğenmez
almassın sorgular sinirlenir alırsın laf sokar En iyisimi hediye falan almayın şaka şaka ya alın alın bence de hediye alın

Ama ne alacaksınız her seneki aynı taş yüzüğümü ona daha değerlisin denen tarzda ve onu kıymetli hissettiren hediyelerimi
Ben olsam sevgililer günü hediyesi olarak ona çok beğeneceği ve hoşuna gideceği kişisel ürünler alırdım
Yani kişiye özel hediyeler, aslında onu şaşırtıp fazla para harcamadan da mutlu edebilirsiniz

Mesela ona yıldönümün de başka doğum gününde başka hediye almak yerine çiçekte alabilirsiniz En önemli gün yıldönümüdür çiçeğin üzerine birde hediye iyi gider
Bazı kadınlar çiçek sevmez dense de ben katılmıyorum Ama çok önemli hediyeler alınırsa kırgınlıklarda geçebilir tabiki de
Siz hediye arayın durun ben de size afilli bir sevgili cümlesi kurayım demek isterdim ama bulamadım iyi günler bol hediyeli günler dilerim