11-26-2015
|
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ bünyesinin %90’ı inattan oluşur
BOĞA: Sinirliyken gözü kimseyi görmez Severse kalbini kilitler Lakin kızdırmamanız tavsiye edilir
İKİZLER bir şeyi gerçekten istediğinde önünde durabilecek bi güç olduğunu düşünmüyorum
YENGEÇ: Ya hep olsun ya da hiç olmasın ister Yengeç
ASLAN : Bir Aslan bir şeyi kafaya takmışsa o şey ya "Ya olacak, ya olacak " Onun iradesi karşısında demir bile eriyebilir
BAŞAK : Zor olduğu için istenilen, asil olduğu için vazgeçilmezdir bir Başak
TERAZİ’lerin tahmin ettiği şey,başkalarının emin olduğu şeyden daha doğrudur
AKREP’in ruh hali:Acayip kıskancım Sevdiğim insanları paylaşmaktan nefret ediyorum,bencilim bu konuda Ben sevdim En çok ben seviyorum çünkü
YAY: Herkese çare bulur, herkesi iyileştirebilir, herkesin yeniden güçlü hissetmesini sağlayabilir Ama konu kendiyse eğer   
KOVA Sineye çekmez, hesaba çeker bir Kova O yüzden adam olun
OĞLAK: Sever ama bunu belli edemez çoğu zaman,bunun adı utangaçlık filan değildir Yapısı gereği aşka dair kelimeleri pek kullanamaz 
BALIK: Bir BALIK; Çok çabuk fikir değiştirebilir Her ortama adapte olabilir Oldukça hayalperesttir İnançları güçlüdür Çok sempatiktir
|