Konu: Günlük Fal
Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal

Eski 11-26-2015   #1
Şengül Şirin
Icon7

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ bünyesinin %90’ı inattan oluşur

BOĞA: Sinirliyken gözü kimseyi görmez Severse kalbini kilitlerLakin kızdırmamanız tavsiye edilir

İKİZLER bir şeyi gerçekten istediğinde önünde durabilecek bi güç olduğunu düşünmüyorum

YENGEÇ: Ya hep olsun ya da hiç olmasın ister Yengeç

ASLAN : Bir Aslan bir şeyi kafaya takmışsa o şey ya "Ya olacak, ya olacak" Onun iradesi karşısında demir bile eriyebilir

BAŞAK : Zor olduğu için istenilen, asil olduğu için vazgeçilmezdir bir Başak

TERAZİ’lerin tahmin ettiği şey,başkalarının emin olduğu şeyden daha doğrudur

AKREP’in ruh hali:Acayip kıskancımSevdiğim insanları paylaşmaktan nefret ediyorum,bencilim bu konudaBen sevdimEn çok ben seviyorum çünkü

YAY: Herkese çare bulur, herkesi iyileştirebilir, herkesin yeniden güçlü hissetmesini sağlayabilirAma konu kendiyse eğer

KOVA Sineye çekmez, hesaba çeker bir Kova O yüzden adam olun

OĞLAK: Sever ama bunu belli edemez çoğu zaman,bunun adı utangaçlık filan değildirYapısı gereği aşka dair kelimeleri pek kullanamaz

BALIK: Bir BALIK; Çok çabuk fikir değiştirebilir Her ortama adapte olabilir Oldukça hayalperesttir İnançları güçlüdür Çok sempatiktir